dissabte, 18 d’abril del 2015

Aquella nit vaig tenir molta sort

 

Aquella nit vaig tenir molta sort, i tot em va anar de cara. Feia temps que anava donant-li voltes a una idea agosarada en si mateixa, com gairebé moltes de les que vaig tenir en aquest aspecte. Era participar en un trio, però un trio una mica especial. La idea era fer-ho amb la mare i la filla alhora i que si podia ser no ho sabessin elles, que en penseu de la meva intenció?

Primer havia de decidir amb quina parella ho podria fer, si amb la que em va iniciar en aquests actes i sa filla o amb la que vaig descobrir nua al seu lavabo i la seva filla. Dubtava perquè la primera ja ho havíem fet bastantes vegades i em coneixia molt be, però la seva filla no m’atreia tant com l’altra filla, i amb la segona també m’ho passava molt be, i volia tenir aquesta experiència que em rondava pel cap. Una cop triada la parella de dones, calia tenir una bon pla per poder aconseguir-ho. Em vaig posar a la feina i començà a pensar com ho podria fer. Després de donar-hi moltes voltes al tema, vaig pensar en dues possibilitats, una la festa d’estiu esperant que s’animessin el suficient com per poder realitzar l’acte que volia fer, l’altre intent era aprofitar la nit del carnaval, vaig pensar que aquella nit de disfresses,  em podria sortir millor i amb molta sort ho podria aconseguir. D’entrada tenia que parlar amb elles en un moment de relaxació –que ja sabia en que consistirà- i explicar el meu pla a cada una d’elles dient que era una petició de l’altra, i perquè no veiessin que una era la mare i l’altra era la filla, caldria que duguessin mascares. Vaig anant arrodonint la idea fins que em sembla pertinent exposar-ho amb temps per si havia alguna reticència per part d’alguna d’elles o amb totes dues, i que a la fi la meva descabellada idea no fos viable.

Aprofitant els moments mes intensos d’alguna de les trobades que vam tenir per separat, i traient el tema sense donar-li més importància i com si de pas ho haguessin tret l’altra dona, vaig descuidadament introduint el tema per polir les arestes que poguessin sorgir i polir-les amb la pretesa intenció que sembles que elles mateixes en traient la solució al desenvolupament de la meva idea. D’entrada elles sabien que no eren la única i jo havia deixat caure que sortia una mica fixa amb una dona de la qual no en volia parlar massa. A la mare li comentà que era una noia de la meva edat aproximadament i a la filla que era una dona casada amb la que les coses ens anaven molt be. Cap d’elles va fer comentari, encara que entenia que anessin barrinant de qui es tractava l’altra, que la idea del trio havia estat de l’altra, per fer-ho més interessant, no contínuament, sino un cop per gaudir-ho i ja veuríem després que fèiem. L’altra idea, era que volia l’altra dona que fos un rol eròtic de dominació per part meva i que havien de dur màscares que l’altra persona se-n’encarregaria de buscar-les. Una d’aquelles de cuir negre amb un forat rodó al lloc de la boca  per fer alguna fel·lació. L’altra qüestió era on ho faríem, però encara teníem temps per arribar a aquesta decisió. Ara per ara, no podíem anar a casa seva perquè es descobriria el pastis, la segona opció era fer-ho on ho fèiem a casa meva, però estava el punt a tenir en compte de la presència dels meus pares, i un altre punt, com m’ho manegaria jo per estar a l’alçada de totes dues alhora.

Faltaven quinze dies pel carnaval i tothom anava una mica alterat per la qüestió de les disfresses, com podeu pensar cap de nosaltres sortiria al carrer ni junts ni amb la disfressa que faríem servir en el moment de l’acte. Cadascú sortiria amb la seva colla i en un moment determinat ens trobaríem en el lloc pertinent i seguiríem el pla establert. Ah! I sobre tot elles no podien parlar en cap moment pel risc que l’altra persona descobrís la identitat de la companya d’aventures. A la mare no li interessava perquè com a casada li podria costar car que la descobrissin i a la filla, tampoc perquè ja començava a ser notori pel poble que sortia en un altre noi, i que com el cas de la seva mare, no li interessava gens ni mica que es descobrís la seva personalitat. Tot clar, el ros de dominació, careta que cobris el cap, ja posada abans de trobar-nos i sobre tot silenci absolut amb control estricte a poder ser de l’emissió del xiscles. El lloc, cas meva.

Dos dies abans del carnaval, a l’home de la que em descobrí aquestes escenes, li va tenir un accident i el van ingressar a l’hospital. Jo sabia on deixava les claus de la casa, perquè les havia fet servir més d’una vegada per a les nostres trobades. L’excusa era que com érem veïns i ella no se’n fiava dels seus fills li havia explicat a la mare on deixaria les claus per poder anar a regar les seves plantes del balcó i de les finestres, i que la mare havia acceptat.

Arribada la nit de la festa, la part més senzilla del pla va sortir com havíem parlat. A mitja nit ens vam trobar a l’entrant de la casa de la meva primera amiga, i allí ens traguérem les disfresses de carrer i pujaríem al pis a fer la meva boixa idea. Vaig arribar el primer perquè no es trobessin soles i poguessin parlar sense adonar-se’n. A més a més agafaria les claus del amagatall sense que se n’adonessin. Comptava amb que els fills a qui els hi agradava molt la gresca i el veure, no fossin cap problema per a nosaltres.

En arribar, em vaig treure la disfressa i la vaig amagar on no la veiés cap d’elles, per si em relacionaven amb la meva participació a la rua. En arribar la primera que va resultar ser la mare, li digué que es tragués la seva disfressa i així vaig poder veure-li el cos preparat per a la situació que compartiríem amb la seva filla. Com estàvem sols i encara teníem temps per acariciar-nos i pessigar-li els mugrons, no vaig perdre temps i ho vaig fer, mentre li aixecava la mascara i la besava als llavis, donant-li un protagonisme que després no podria tenir. Just acabàvem de fer-ho i de baixar de nou la mascara que va aparèixer la seva filla.

Us recordo pels motius que em parlat aquest dies, que ja no podeu dir cap paraula, que només jo se qui sou i que m’heu donat a entendre que teniu motius personals cadascuna de vosaltres per quedar en silenci mentre ho féssim. Si ho heu entès i esteu d’acord, afirmeu amb el cap i si no ara és el moment de tornar a la festa i aquí no ha passat res. Tots amics! Totes dues, van estar d’acord i em seguiren, per les escales per anar al pis. No respongueu vaig dir, d’esquena a elles, però per beneficiar-nos de la situació, he pensat que a dalt, no cal encendre una llum que podria despertar sospites i podem guiar-nos per la del fanal que entra pel balcó. Em girà i veié com totes dues afirmaven amb el cap.

En arribar a la porta, l’obrí i les deixà passar pel meu davant, i mentre ho feien, els hi posà la mà per damunt de les tires de cuir que suposadament els hi tapaven el cul, es giraren i com si estès assajat , totes dues, primer una i després l’altra, em tocaren l’amic, per començar a animar-lo. Ho aconseguiren fàcilment. Tanca la porta amb clau i la deixà posada per dificultar l’entrada d’algun dels fills si entrava abans d’hora.

Els hi manà que anessin al balcó, que era on hi havia més llum, i comença a donar instruccions del que volia que fessin. Mentre una treballaria alternativament amb l’altra amb el penis, jo ho faria amb l’altra amb la resta del seu cos. Un cop arribats al balcó, amb una mà per a cadascuna d’elles, començà a tocar els pits a una i l’entrecuix a l’altra com ja sabien per experiència que era la meva rutina. Això ho vaig fer perquè es trobessin còmodes i no tinguessin la temptació de parlar en un rampell.

Jo només de pensar que tenia entre les meves mans a la mare i a la filla, semblava que tenia l’amic a punt d’esclatar, i que ho faria abans d’hora. M’aturà en els tocaments i els hi manà que es despullessin davant meu, i que només em miressin a mi. Després un cop nues davant meu, els hi mana que em despullessin a mi, i com si ho haguessin fet sempre, es van turnar en aquest fet prenent per si de cas la precaució d’acariciar-me com de passada el meu penis, perquè no els hi havia manat. Un cop estàvem tots tres despullats, els hi manà que s’agenollessin davant meu. Agafà una moneda que havia sobre la taula del menjador i els hi digué que la de l’esquerra començaria si sortia cara i que la de la dreta si sortia creu. Va sortir creu que corresponia a la filla.

Li digué que em poses el penis pel forat de la mascara i a la mare que acarones la bossa de sota amb els sues dits suaument. Mentre la filla em començava a fer la mamada de torn i la mare m’acaronava els testicles, jo en correspondència comença a treballar amb els pits golosos de la mare. Els hi comunicà que la primera vegada que les penetrés, ho faria consecutivament una darrera de l’altra i que entraria i avançaria i recularia sense sortir de cada una d’elles cinc vegades i que després li faria el mateix a l’altra.  Quan notà que la situació ja prometia, tragué l’amic del forat de la mascara de la filla i manant que es posessin de panxa a la taula del menjador, les penetrà una vegada a cada una les cinc vegades que els hi havia dit, començant ara per la mare per l’alternança que havia impost. Entrava i reculava amb l’altra al costat com en les meves idees de fer-m’ho amb una i pensar amb l’altra que feia de vegades, però ara era veritat, estaven les dues allí i a més a més eren la mare i la filla. Un cop vaig acabar d’entrar i sortir de la mare les cinc vegades, canvià a la filla i el plaer que vaig tenir va ser una de les millors experiències que havia tingut amb les meves amigues. Com la mare estava una mica distreta li vaig fer una entrada a la filla més, i ja estava a punt d’esclatar, quan vaig canviar de nou a la mare i allí si, ho vaig deixar anar tot dins d’ella.

M’eixugaren el penis totes dues i sense ordenar res de res, primer la mare i després la filla em van posar l’amic pel forat de la mascara i amb la llengua jugaren una mica amb ell. Passat el moment d’aquesta inesperada llicència, els hi manà d’asseure’s al sofà una a cada costat del meu cos , el més junts que poguessin, per notar l’escalfor dels cossos nus en el meu propi, i el moviment dels seus pits en respirar. Una vegada estaven totes dues en el lloc que els hi havia indicat, els dits de les dues mans van recórrer els dos entrecuix amb la intenció d’entrar a cercar el seu tresor. Elles m’ho facilitaren com feien les altres vegades obrint un mica més l’entrecuix i separant les cames per facilitar-me la operació. Em direu que sóc reincident, però ara també veien a la mare obrint-se de cames al costat de la seva filla i al inrevés la filla fent-ho al costat de la mare i sense saber cap de les dues qui era la companya en el fet que fèiem, m’excitava potencialment i m’entraven moltes ganes de seguir amb la festa amb totes dues alhora si hagués disposat de dos amics en aquell moment.

Com la darrera que havia tingut el penis dins i havia tingut també l’esclat dins seu, va ser la mare, ara vaig voler començar de nou amb la filla, ordenant que es llevessin, mentre jo m’estirava d’esquena sobre el sofà, li digué a la filla que em cavalqués, i a la mare que em dugués els pits a la meva boca, per poder fer de les meves amb ells i els seus mugrons, vaig sentir un sospir de satisfacció per part de les dues, ja que encara que a la mare li agradés més la penetració, el joc amb els pits també la satisfeia molt. Silenci! Crida jo, amonestant-les per trencar gairebé l’ordre de silenci que havia imposat abans de començar, tot i que per dins, aquelles exclamacions ofegades, també m’excitaven. Començarem aquest nou joc, amb la filla fent-me entrar dins seu el penis i iniciant els moviments ascendents i descendents per excitar-me, mentre la mare es col·locava al costat de la meva cara i anava posant alternativament el mugró i el corresponen pit damunt i dins de la meva boca, on jo com a tasca li mossegava el mugró que atrapava i ensalivava la resta de la pell suau del pit del moment. En aquest punt, tenia una total excitació que el meu amic li mostrava a la filla en aquest cas, repeteixo, estava complint un doble anhel des que havia començat a fer-ho amb les amigues, les filles i algunes veïnes, el primer ja l’explicat moltes vegades, era que mentre ho feia amb una jo imaginava que ho feia també amb la que tenia a l’abast de la mirada, l’altra fita complerta que particularment m’excitava molt era fer-ho amb la mare i la filla i a més a més sense que elles sabessin que l’altra dona que estava amb mi era la seva parenta més directa.

Mentre pensava tot això, i amb l’excitació del fet i del moment, no vaig tarda gaire en arribar de nou, ara dins de la filla. Però sense aturar-me, els hi manà que es canviessin mentre encara tenia l’amic prou dur per fer el canvi. Ara qui em cavalcava era la mare i la que m’oferia els pits era la filla. Continuava amb el mateix estat d’ànim, amb la presència de totes dues al meu voltant. Ara l’espera es va allargar una mica més per a goig de la mare que em va tenir més estona a dins i ella vinga a fer els moviments de la cavalcada que tant li agradaven. En arribar de nou, i ja anaven dues vegades dins de la mare, vaig veure en els ulls de la filla unes guspires d’enuig, per evitar que per aquest motiu, ella comencés a queixar-se de viva veu, vaig ordenar que ens aturéssim, que necessitava descansar, que m’estiraria damunt el sofà i que cada una d’elles tries la part del meu cos que tenia més a l’abast i comencés a fer jocs carícies o quelcom que em retornés la vitalitat al membre que ara per ara estava en repòs per necessitat.

Mentre elles jugaven amb mi, es va sentir per sota del balcó una mica de xivarri de gent de la rua que cantava, cridava i deia grolleries, en aquestes que vam sentir el timbre de la porta i elles nervioses van para de fer el que feien temen alguna cosa estranya o que algú volia pujar enxampant-les allí fent la feina i despullades. Jo les tranquil·litzà dient que serien uns poca-substància que tocarien els nassos als veïns, en aquell precís instant vam sentir com rient tocaven altres timbres, entre ells el de casa meva i que alguna de les veïnes, els va escridassar i tirant-los-hi una galleda d’aigua els hi digué que anessin a despertar als seus pares, tot això dit de mala manera. Elles més tranquil·les, van continuar amb la tasca que els hi havia manat, i ho fan fer tant be, que de seguida em vaig recuperar. Ho havíem fet per darrera, amb una cavalcada, segons les meves rutines només faltava fer-ho per davant mirant-los-hi la cara, cosa que aquesta nit seria difícil i poc convenient per a mi.

Els hi explicà el que faríem a continuació, i tenint en compte que la filla volia que ejacules dins seu per estar a la par amb la seva companya d’aquesta nit, li explicà que començaria amb la mare, evidentment no li digué això, i que després acabaria amb ella, i que sent vora les quatre de la matinada, potser hauríem d’anar pensant en retirar-me, que aquella nit era especial i no com quan ho feia amb elles individualment, en aquest moment em sembla veure en les seves mirades una punxada al seu orgull d’amant única, però ja sabien el que pertocava avui i van respondre molt be al moment.

Ho vam fer com havíem dit, ara era la mare qui jeia d’esquena al sofà i jo qui entrava dins d’ella, mentre la filla sotmetia el meu cos als envits del seu, sobre les meves espatlles, refregant amb tota la intenció els seus pits sobre meu i amb els dits de les seves mans recorrent la resta del meu cos lliure. Les escomeses que li feia a la mare, tenint a la filla a l’esquena em van tornar a posar a cent, i l’amic complia com un valent, tant que vaig haver d’aturar-me i ordenar el canvi de posicions.

El canvi per necessitats meves va ser ràpid, fent la mare una conseqüent repetició del que havia vis fer a la seva filla, mentre jo penetrava a la  filla amb el intens gust del que feia. No tardà gaire en arribar a esclatar dins de la filla, amb una lluïssor als ulls que em fan fer sentir amb la missió complerta. La filla i jo havíem acabat amb la nostra tasca, ara estàvem en repòs esperant que l’amic anés sortint poc a poc de la cova jove del plaer. Però pel que semblava la mare no era de la mateixa opinió i continuava jugant amb el seu cos per damunt meu, això també m’agradà molt perquè em donava a entendre que també s’ho passava be.

Els hi manà quan el penis sortí, que me’l netegessin amb la llengua, de manera que quedés ben net. Sense cap so de protesta, les llengües van començar a fer la seva feina, i de vegades es tocaven entre elles i per cer que no en van fer cap gest estrany. Vaig pensar, que encara els hi agradaria fer-ho entre elles, quina cara en farien al descobrir-ho, però jo n’estava segur que avui no succeiria.

Quan l’amic va estar net, els hi manà que es vestissin amb la disfressa del carrer, que ja recolliria jo la del nostre joc, i que en marxar deixessin rere la porta la mascara del nostre joc. Em dirigí a la mare i li comentà que sortís la primera perquè potser en aquelles hores la trobarien a faltar més que a nosaltres. Que aniríem sortint cada cinc minuts sent jo el darrer per deixar les claus al seu lloc. Dit i fet, nua com anava, va baixar la mare les escales i es posà la seva disfressa i en el seu lloc deixà la mascara, marxà en silenci, mirant que ningú la pogués veure i va marxar en direcció a casa seva.

Jo, vaig pensar que si deixava sortir a la filla després del temps que havia dit, si ella decidia anar cap a casa, podria donar pas a una sospita per part de la mare. Volent evitar-ho, quan vaig sentir que la mare marxava, agafà a la filla pel darrera alhora que tornava a tancar la porta, li tragué la mascara i besant-la a la boca, començà a acariciar-la de nou, però ara amb la seva convicció que era la preferida de les dues. Començarem una nova ronda de tocaments i carícies, fins tornar a estar operatiu de nou, aleshores la vaig portar dolçament cap al balcó amb l’esperança de poder veure a algú mentre li introduïa l’amic. No passava ningú, allargà una mica més els jocs i tocaments, però ella s’impacientava i agafà el penis i l’orientà per introduir-lo per darrera com era la meva intenció, en aquestes, vaig sentir veus i vaig reconèixer la veu de la meva amiga la dona del viatjant amb el seu home que tornaven a retiro, fou el moment en que deixà que me’l introduís dins fins al fons i d’una manera una mica salvatge vam fer una escomesa extraordinària. Ja deveu pensar qui era la destinatària d’aquest darrer acte d’aquesta nit.

Una nit digna de recordar, després d’aquella nit, en cap moment he tingut la sensació de que elles van saber, suposa o creure que van ser elles les artífexs d’aquella nit de jocs, després em comentaren per separat que s’ho havien passat be però que tenien la sensació, totes dues, que era una mica arriscat amagar la pròpia personalitat a aquella persona un altre cop, però que si volia ho podrien repetir amb alguna altra persona. Em va sorprendre molt aquesta resposta, ho acceptaren a repetir però canviant de companya no perquè s’ho haguessin passat malament si no perquè tenien por de ser descobertes. Aquell darrer plaer va anar dirigit a la meva amiga, i ho feia conscient que anava amb el seu home. I per darrer motiu, la filla es pensava que era la preferida. Mentre li acaronava els pits i intentava buidar-me dins d’ella per darrer cop aquella nit, vaig tenir una sensació de victòria, del deure complert, i sa ser llavors en aquella pau i descans intern que el penis va dir prou i soltà el darrer esclat que tenia. La veritat era que en gaudia molt d’aquell cos jove, però la seva mare, també m’ho feia passar molt be. I que dir de l’amiga submisa que sense pantomimes em deixava fer-li el que volgués, i que d’una manera o altra també havia tingut la seva participació en els fets d’aquella nit. Jo em vestí, agafà les claus i tots dos baixarem per les escales fosques, ella encara anava nua i jo duia les dues disfresses i la seva mascara. En arribar a baix, encara sentia les veus de la dona del viatjant una mica enfadada amb el seu home, i aprofitant que la filla s’inclinava per recollir la roba de la disfressa, ràpidament em tragué el penis de dins dels calçotets i entra de nou en aquell cos, que sense esperar-s’ho, va agrair la meva escomesa i mantingué la posició per poder allargar la penetració que va durar mentre seguí escoltant la veu de la veïna. Després veient que començava a tremolar de fred, sortí de dins seu i l’ajudà a posar-se la disfressa. Ara ja podia tornar cap a casa, sa mare no tindria motiu pera sospitar res. Abans de sortir al carrer, la gira de cara a mi, la besa a la boca amb un petó ben fort i seguint la meva costum, li toca els pits per damunt de la roba i després l’apropà agafant-la pel cul, la meva mà entra per la separació dels pantalons i el cos i li pessiga el mugró. Ella confessa que no se n’hagués anat si no li feia el que estava fent, ho esperava amb ganes. Em besa de nou i marxà deixant els meus dits ofes del seus tacte i de la seva pell càlida i desitjosa.