divendres, 7 d’agost del 2015

Tenia que anar a fer un encàrrec per a casa

 

Tenia que anar a fer un encàrrec per a casa, i el lloc on ho havia de fer era la casa de l’amiga que vaig trobar al lavabo, i que després havíem fet moltes coses junts, la més grossa, fer-ho amb sa filla per carnaval sense que cap de les dues sabés qui era l’altra que em compartia amb el trio que fèiem. És una història que ja he contat.

La filla de la meva amiga i també amiga meva, feia poc que s’havia casat i menys de deu dies que havia tornat del viatge de noces. Se m’havia passat pel cap fer-li una visita per esbrinar si encara estava interessada per jugar amb mi i el meu amic o ja passava de nosaltres ara que estava casada. No trobava cap excusa per presentar-me a casa seva, i n’esperava l’ocasió per poder-ho constatar. El moment es presentà quan la mare em digué que li portes una capsa a la seva amiga, no corria presa però que no m’encantés. Des de la finestra del meu estudi, la vaig veure passar amb sa germana i que comentaven que tindrien una estona de feina a casa de la germana per arreglar una roba que la meva amiga necessitava. Com era hora que el seu home treballés, sense pensar-ho dues vegades, anà cap a casa d’elles. L’una vivia davant de l’altra, ja ho sabia perquè se l’havien arreglat per a les noces de la filla. En arribar, trucà a la porta de la mare, sabent que no hi hauria ningú, però la meva sorpresa fou que des de  dins em preguntà la filla que qui era i què volia? Jo respongué qui era i que m’havia portat a la seva casa. Em preguntà si estava sol? Respongué afirmativament! Obrí la porta i la vaig veure envoltada amb una tovallola per anar a la dutxa, com li vaig veure el cabell eixut, vaig pensar que encara no ho havia fet. Que m’esperaves a mi per a dutxar-te? Fa temps que no ho faig! Tens raó, ho podríem arreglar, no? Ja m’ho se fer sola, o no te’n recordes? Prefereixo recordar quan et feia suar per poder-te dutxar! Encara hi penses? Si t’he de ser sincer, si de tant en tant, sobre tot el dia del casament, pensant que per la nit t’ho estaria fent ell i jo no! Ja se –digué sense donar-li temps a dir-ho ella- que ja ho havies fet amb ell de soltera, però això no m’importava, volia ser el que t’estrenes de casada, però ja se que no podia ser, encara que per uns instants gairebé ho aconseguim, però algú ens va trobar quan anàvem a entrar a l’habitació i vaig tenir que recular en el darrer moment, i com es va quedar amb tu jo vaig haver de tornar a la festa i la resta també la saps. I ara vens perquè vols fer el que no vas poder fer el dia de les meves noces! Està molt ben resumit! Aquesta vegada no cobraràs el preu estipulat! Amb cara d’estranyat, ella rigués i em comentà, les calces que em prenies de tant en tant quan ho fèiem, perquè la mare no sospites! I ara, que és el teu home qui et conta les calces, en aquest moment, ella tancà la porta del pis de la mare, que encara estava oberta i em respongué mentre s’obria la tovallola a l’ample i em deia, perquè no en porto!

Veig que es prova bastant això d’estar casada, estàs esplèndida! Això es perquè ets un adulador i tens ganes d’estar amb mi una altra vegada! No e t diré que no a cap de les dues opcions! I l’amic, com es troba? Abandonat per tu! Però suposo que ja m’haurà canviat per alguna altra! Però ell encara t’enyorà i em demana que et faci algun repàs de nou! Deixà caure la tovallola al terra i la tornà a contemplar nua una altra vegada. Què val la pena encara fer-s’ho amb mi? Sempre n’ha valgut la pena,  fins i tot com quan aquell carnaval et vaig compartir amb la dona casada! Si i mai m’has dit qui era! I mai t’ho diré, com tampoc li diré a ella que eres tu!.

Deixem-nos de xerrameca, que perdem un temps que podríem aprofitar millor, no creus? Com tu em diguis! Nua com es trobava s’agenollà davant meu i m’afluixà el cinturó del pantalons lentament, em desbotonà el botó de dalt del pantaló i em baixà la cremallera. El pantaló caigué a terra, jo traient-me els camals els apartà a prop de la porta. Va seguir amb els calçotets, mentre jo ho feia amb la part de dalt. Ara que tots dos estàvem despullats, començà posant-se el penis a la boca i encetà els moviments que sabia fer tant be, encara se’n recordava de com m’agradava a mi. Començava a funcionar de nou amb ella i l’amic ho tenia en compte i s’animava per segons, que jo la mires des de dalt i li pessigués els mugrons també ajudava. Mentre acabava d’excitar el meu penis li preguntà si volia que anéssim a casa seva, ella solta l’amic de la boca i em digué que no, que hi era el seu home que no es trobava bé i s’havia agitat per recuperar-se i que ella havia anat a dutxar-se a casa la seva mare per no destorbar-lo! No que cantessis la Traviata! Li digué en sorna. Ja saps que de vegades m’agrada cantar coses sota l’aigua! I per això plou tant pel poble! I vaig fer una riallada. Ella em pessigà el penis i jo m’exclamà. En paus! A on anem doncs? Podem anar al meu llit de soltera! O al de ta mare de casada i així podríem fer més coses! No, al de soltera! Punt final de la discussió.

Comença a caminar cap a la seva habitació que estava passada la cuina de sa mare, i en fer-ho, m’agafà el petit ja dur i com si me l’estirés, em va fer seguir-la. En arribar a la porta, em digué que només pensava en fer-m’ho amb ella i que no havia estat gens romàntic després de les noces! Jo que endevinà per on anava, li preguntà si el seu home no l’havia entrat a l’habitació del hotel en braços? En això us sembleu, tenia tantes ganes per fer-ho la primera vegada de casats, que em deixà a la porta esperant que ho fes, que només va entrar les maletes i es començà a despullar. Em quedà sense entrada triomfal, però vaig pensar que arribat el moment, tu ho faries per ell, com el que farem després! Mentidera, en aquell moment ni un pensament per a mi, vas fer com ell i vas entrar corrents a fer-ho  tots dos! M’has agafat! Però veritat que m’agafaràs en braços per entrar a follar? Si m’afluixes la mà d’on la tens ho podem provar i em soltà el penis amb un somriure,

Quan la tingué pujada en braços, m’aturarà i em deixà en els llavis un petó com feia molt e temps que no em donaven. Ha valgut la pena! Digué quan es va acabar. Ara a deixar el pavelló ben alt! Ja el portes! I el tocà per demostrar que no s’equivocava. La deixà sobre el lli i li preguntà si ja estava preparada ho havíem de fer escalfament! Ella respongué que una mica, no? Si no sembla un pim, pam, pum. I per aquesta primera vegada de casada que enganyo al meu home, m’agradaria que fos diferent! Pensa que jo ja sóc de la família, vas començar amb mi, i et vaig compartir amb ell quan vau començar a sortir! Ah! I la meva fita més gran també la vàrem fer junts amb una altra dona com ara tu casada! Com pots veure d’enganyar amb mi res de res, en tot cas a mi m’enganyes amb ell. Poca-vergonya! I em donà un cop a l’espatlla. Mentre parlàvem, les nostres mans també deien coses i ensenyaven d nou que no havien oblidat res de res del nostre passat pròxim. Passats uns instants després de callar, va dir tens raó, deixem-nos de tonteries i anem cap davant, però la primera vegada que m’entris, et vull veure la cara, per demostrar-me que no és un miratge això d’ara! Ja te n’adonaràs que no ho és! Calla i m’anava a donar un altre cop, però abans la vaig interceptar i agafant-li la mà, l’apropà a la boca i després de donar-li unes lleugeres mossegades, li cosa el dit que duia l’anell i li vaig fer el mateix que ella amb el meu amic. I no te’l trec perquè m’agrada fer-m’ho amb dones casades! Comença i no parlis tant! La col·locà d’esquena al matalàs i mirant-la als ulls, li obrí les cames, com havia fet tantes vegades i encetà la penetració. Lentament, com sempre en iniciar els moviments introductoris, després accelerant el ritme d’entrades i sortides fins que passada una plàcida estona arribàrem alhora ella exclamant T’enyorava! I jo de nou buidant-me dins per primera vegada de casada.

Me l’estimo molt, te moltes coses bones que m’agraden i vull ser la seva dona, però això ho vull fer amb tu, més vegades i més sovint! Sense sortir de dins, el meu membre li va permetre que es poses s sobre del meu pit i amb els seus que ja li havien crescut una mica des que la vaig conèixer, em donà un moment molt bonic. Ens donarem petons i ella acaricià el meu tors que pujava i baixava de la respiració. Van estar uns minuts molt bonics, i després ho van ser més quan de nou masturbant-me, inicià el que seria la nostra segona de penetració des del seu canvi d’estat. Ja estava preparat, i li donà la volta posant-me-la al damunt mentre jo em girava per posar-me d’esquena i oferir-li que em cavalqués de nou. Fou deliciós, veure aquells pits saltar pel meu voltant i fent-ho eixelebradament. Li toca els pits per recordar la finesa de la seva pell i recordar els seus mugrons entre els meus dits, també vaig voler gaudir de prémer els seus malucs i en acabar de reconèixer els pits dins de la meva memòria, li agafà amb les mans per cada costat i l’ajuda en el seu impuls de fer-me entrar i sortir dins d’ella. Entre reconèixer els pits i agafar el malucs i repetir els canvis dues o tres vegades, ella comença a xisclar entre dents perquè no la sentís ni el seu home ni cap veí de l’edifici, i jo aprofitant-ho en tornà deixar anar. Ara fou ella la que s’estirà a sobre meu sense deixar que l’amic sortís fora d’ella. Em digué, vull continuar gaudint amb tu molt de temps! Si però ja me ‘n’he d’anar! Carallot! Fou la seva resposta, ara sense cap cop a l’espatlla.

No marxaràs fins que no compleixis amb el teu ritual de fer-ho tres vegades al menys, i et queda fer-ho pel darrera. Com m’he de dutxar, ho podem fer al bany! Ràpidament vaig pensar en la primera vegada que ho vaig fer allí, amb la seva mare, una tarda que ella mateixa em va deixar entrar quan anava al institut i la seva mare amb l’excusa de netejar el bany, s’estava masturbant ella mateixa. En veureu des de la porta, em despullà i fent el mateix que ella, però poca estona perquè el que veia i a la meva edat, allò, em va motivar molt. Al primer es va sorprendre, però en veure la planta del meu membre i que ella ja estava a punt per ser penetrada, es va apropar a mi i la resta és història que ja he contat alguna vegada.

S’aixecà del llit i marxà cap al lavabo que estava al davant de la seva habitació, entrà darrere d’ella, i al veure’l igual que llavors, em va venir recança d’aquells moments que vam passar sa mare i jo allí per primera vegada. Si ella volia que tornés a fer la meva rutina li faria cas. Quan ho estesa fen amb ella, jo pensaria en el dia que ho vaig fer amb la seva mare, una costum que tenia des dels primers temps que m’entretenia mentre estava amb alguna amiga i tenia ocasió de visualitzar altres objectius amb els que podria fer-ho també. Entràrem a la dutxa i vam tancar la cortina perquè l’aigua no esquitxés el terra, en estar nosaltres dos, perquè ho volia fer amb l’aigua caient  des de la carxofa. Dins de la banyera, i amb l’aigua tèbia, vam començar a tocar-nos, primer de cara  i besant-nos de nou, acariciant-li els pits i mossegant-li els mugrons e la manera que a ella li agradava més, es a dir la punteta només. Com si fes una mossegada prohibida d’un plat exquisit. Començava a tenir pressa per causa del seu home i em demana que féssim via. Li demanà que m’animés a l’amic, tot i que no li feia gaire falta. Es posà al seu nivell i tornà a posar-se’l a la boca i repetí el que havia fet amb ell repetides vegades. Jo, li agafà el cap  i li augmentà el ritme del seu treball. També fou fabulós en aquesta ocasió. En veure la predisposició del meu membre, s’aixeca de la posició de genollada en que estava i descansant el seu cos amb les mans a la paret de la cantonada estreta de la banyera es preparà per ser de nou penetrada. L’inici fou com gairebé sempre lent i ella col·laborà amb els moviments del seu cos, era el principi del nostre joc de fer-ho per darrere, i ella per excitar-me començà a dir-me coses provocatives mentre li feia, en aquestes que sentim des de la porta del bany que havíem deixat oberta, al seu home que li deia que el que li demanava hauria d’esperar perquè se n’anava al CAP que encara es trobava malament, que potser farien el que deia, si millorava per la nit. Ella amb l’esglai al cos, li preguntà si volia que l’acompanyés a veure el metge i ell li digué que no, que acabés de fer el que estava fent que ja es tornarien a veure al seu pis en tornar del metge. Van fer un comiat ple d’estimacions tots dos. En sentir tancar la porta, li preguntà si volia que ho deixéssim allí, i que s’allargués al metge amb el seu home? Ella, començant de nou a moure’s, en respongué no has sentit el que m’ha dit el meu home, que continués fent el que feia? I que estava fent jo? Deixar que m’ho fessis pel darrera! Fes cas al meu home i continua, no sigui que torni de nou i ara si que ens trobi fent-ho! Ja ens ha trobat! Li digué. I això que encara no fa ni un mes que esteu casats! Però li faig amb tu que com has dit abans, erets primer que ell i m’agrada molt com ho fas a pesar de les teves rutines! Això em va fer pensar amb la meva costum que no li havia dit a ningú i com ja començàvem a estar pro afinats d nou, recordà el cos de la seva mare aquella primera vegada que amb el temor de que ella –la filla- tornés de l’institut, no ho vam fer tantes vegades com ens hagués agradat  fer-ho, però ja vam millorar la quantitat i la qualitat més endavant. Recordant els pits de la mare, li premé els de la filla i li pessigà com no els mugrons, a cada moment que passava, el ritme anava creixent, i quan vaig notar que estava a punt d’arribar, li canvia les mans dels pits pre posar-les als malucs i fer una millor pressió a la zona, d’aquesta manera, la penetració va arribar a ser consumada com en els seu temps amb la mare. Un cop ejaculat dins d’ella, em negava a sortints de dins, millor dit, semblava que l’amic tingués vida pròpia i no ho volgués fer-ho ell. En notar que encara estava prou dur per iniciar-n’hi una de nova, li preguntà si encara en teníem temps? Em respongué que no, però que ja li pagaria el que em quedava a deure un altre dia, i que ho faria al meu estudi que ara que ho fèiem de nou, el trobava a faltar, com aquella vegada que des d’aquella habitació havia vis a la seva mare quan ho estàvem fent!

No em donis esperances si després m’has de tornar a fer el salt amb el teu home! Estiguis tranquil, t’asseguro que potser voldries descansar una mica de fr-ho amb mi. M’has recordat algunes coses que ja havia guardat dins de la memòria! I ara callem, eixuguem-nos i marxa cap a casa que he d’anar a la meva!

Així ho vam fer, en aquest ordre.  Però després de tancar l’aigua no vaig voler deixar-la marxar sense llepar-li els pits, aquells pis que havia vist créixer entre els meus dits i la meva boca. En marxar al replà entre els dos pisos, em besà a la boca abraçant-me pel coll i penjant-se d’ell. En separar-nos, recordà el motiu d’haver-hi anat i li donà l’encàrrec per a la seva mare. Quan es girà, li donà un cop lleuger al cul com a cloenda de la nostra trobada i ella en girar-se em va fer aquell moviment del cul cap a munt per ensenyar-me’l de nou sense calces. Avui tampoc en duia, anava nomé amb una tovallola. En resposta al seu moviment li posà la mà per sota la tovallola i ara si que dient adéu, li toca el cul.

Poc temps després em digué que el seu home va arribar poc després i que encara estava per vestir. Com es trobava millor amb el que li havien donat al CAP, li recorda el que havia dit, i ho van fer ara amb ell, però que mentre li feia el seu home pensava amb mi. Jo vaig estar a punt de respondre-li, que a mi m’havia passat que m’ho feia amb ella i pensava amb la seva mare. Però no li vaig dir res i va ser millor perquè li vam posar data a la propera trobada, ara a casa meva. Em va dir que li feia molta il·lusió. Que no s’equivoqués, a mi també. Però això ja ho sabeu va ser una altra història i potser la contaré.