dilluns, 6 d’abril del 2015

El primer any que vaig treballar als tallers

 

El primer any que vaig treballar als tallers, havia d’omplir uns papers a la capital, i la cap del grup em va acompanyar a fer la paperassa, una dona que anomenaven la “hippie “ per sa seva manera de vestir i el sentit d’actuar.  

A la ciutat en hi va portar el seu home que també tenia feina a fer. Vam tenir sort i la nostra paperassa la vam enllestir de seguida  i com ja havíem esmorzat, vam decidir passejar, feia bon temps es a dir feia calor per l’època que era i es va plantejar un dubte si anar a un bar a prendre alguna cosa o entrar al cinema a la sessió matinal on allí estaríem fresquets i ens distrauríem.  Sense donar temps a cap deliberació i trobant-mos davant del cine, ella va decidir entrar. Així estirem fresquets i ens entretindrem fins l’hora de trobar-nos amb el meu home. Vam entrar sense fixar-nos en quina pel·lícula feien i pel que vam veure de seguida justets, ja començava.

Al cap d’uns segons ens vam adonar que era una pel·lícula eròtica-pornogràfica de l’època dels bordells alemanys de la segona guerra mundial. Gairebé de seguida el film mostrava els encants de les actrius i de les seves activitats amb els oficial germànics. També jo vaig interactuar amb els actors i em va començar una bona erecció que anava dissimulant posant la mà pel davant de tant en tant. Suposo que això la va posar en avis i segurament ella també es devia excitar amb allò que veiem tan explícit a la pantalla, de manera que dissimuladament em va posar la mà per damunt del penis i en notar-lo tot dur, va començar a baixar-me la cremallera i ta treure ‘l dels calçotets, començant una lenta masturbació de la mateixa manera que veia a la pantalla, casualment.

Jo que no em volia quedar quiet, vaig buscar per sota el top que duia per sobre el cos, els seus pits alliberats segons ella mateixa de l’opressió dels sostenidors. Mentre ella treballava amb el meu penis, jo vaig començar amb els pits i mugrons, acariciant a uns i pessigant els altres. Sabia donar plaer, i això va portar que a més a més busques els seus llavis i que les llengües es trobessin jugant dins les dues boques. Va notar que el meu penis començava a tenir vida pròpia perquè va deixar els jocs de les llengües i abaixant el cap se’l posà a la boca just al moment en que sense poder-ho dominar feia una ejaculació, de la qual no es va perdre res perquè ho va engolir tot, pel que es veia en tenia experiència. Es va treure un mocador de la butxaca, es va netejar les comissures de la boca per si se li havia escapat alguna gota i després amb el mateix mocador el va passar per la punta del penis per netejar-lo també, seguia pensant que en tenia d’experiència i molta.

Després del que havia passat i amb la motivació del treball dels actors i actrius em va venir unes ganes terribles de fer-ho amb ella, i com no, una altra vegada es va avançar ella dient. Si et sembla be, aui a la vora hi ha una pensió i podrien anar allí a fer el que fan a la pantalla, evidentment si tu hi estàs d’acord. Per demostrar-li la meva resposta la vaig besar amb la llengua al fons de tot, li pessigà els dos mugrons a l0hora i en la retirada li magrejà els dos pits de la millor manera que sabia. Tot seguit i amb el penis raonablement net, el posa dins dels calçotets i em pujar la cremallera. No vam arribar a deixar la pel·lícula a mitges, ens en vam anar abans.

De pensar en el que faríem tenia el penis a punt d’explotar i tenia por que es notes molt, però la xerrameca de la companya que semblava que el que fèiem era del tot normal com anar a comprar, em tranquil·litzà una mica.

En arribar a l’habitació de la pensió, només tancar la porta, es girà i m’agafà la cara amb les dues mans, besant-me amb un petó ple de passió o de desig en aquell moment no vaig saber-ho diferenciar, jo més prosaic, tornà a fer un camí que havia iniciat al cine buscant-li els pits lliures. M’hi hagués estat hores abraçant-los amb aquella pell tan fina que després trobaria en els teus i que també em faries tenir la mateixa sensació de frescor.

Es tragué el top i els pantalons que dant només amb les calces, amb les quals no se perquè em pensava que també serien especials o al menys diferents, però no eren completament normals, el pubis si que podia estar oprimit, els pits no!

A continuació, sense espera ho va fer amb mi sense necessitar la meva col·laboració, i nus tots dos ben abraçats i començant el que deia com a coneixement geogràfic entrelligats com a serps, en aproparem al llit i sense baixar el cobrellit ni el llençol, ens tombarem a sobre i iniciarem la coneixença que duraria tot aquell estiu. Giràvem un damunt de l’altre en voltes i voltes mentre les boques cercaven trossos de carn encara per descobrir, humitats que ens sonaven però que encara no havíem aprofundit. En una de les ocasions que ella estava a sota, m’aturà en allò que estava fent, s’obri de cames i agafant-me el penis en aquell moment buc insígnia de tota la meva planta, l’orientà indicant-li el camí a seguir.

Obedient ell i jo, ens vam anar apropant a la vulva i la penetrà amb totes les meves ganes. Normalment en el moment de l’acte una reacció secundaria que tinc es un efímer enamorament amb la persona que ho faig, en aquell moment, lo de efímer no era real, em semblava que realment estava enamorat d’aquesta dona, ara ho vaig buidar dins d’ella, però no a la boca, i mentre descansàvem, em va dir que si deia alguna cosa del que havíem fet i ella se n’assabentava,  que ho faria, no jugaríem cap vegada més, allí , vaig reafirmar la meva idea de l’enamorament d’aquell cos. M’estava oferint tornar-ho a fer més vegades si guardava silenci i a més a més en tindríem moltes ocasions perquè treballàvem junts.

Passats uns moments, li vaig comentar que m’agradaria tornar a fer –ne un altre, ella sorpresa em comentà que en aquesta ocasió m’havia avançat a ella, perquè m’ho volia comentar també.

Ara m’agradaria, li vaig dir, que fos per darrera, si et sembla be. Ah pillastre! Com es nota que no es la teva primera vegada, ja m’ho semblava que a tu això t’anava al dit. I tant cap problema, per algun motiu en especial? Em preguntà. No senzillament m’agrada molt prémer els pits cap a mi mentre ho fem i alhora poder-te mossegar l’orella i notar les formes del teu cul en el meu cos. Vull aprofitar tot el que pugui de fer amb tu. Tranquil, em contestà, en tindrem temps, jo també gaudeixo molt amb tu, però recorda que hem de guardar silenci, no m’agradaria que s’escampés que m’ho faig amb companys de feina. I es veritat? Li inquirí jo amb cara d’innocència. Em despentinà els cabells, ens besarem com si fóssim uns adolescents enamorats i ens preparàrem per a la segona sessió de sexe, la tercera contant el cinema.

Vam repassar tot el que havíem fet fins aleshores, com si tinguéssim por d’haver-nos deixat algun exercici per practicar o per repetir i quan el meu amic va estar pro a punt per fer el camí, es girà boca avall i es deixa escometre pel meu penis alhora que les mans prenien possessió amb tacte dels seus pits, com he dit abans de pell tant fina com la teva molt temps més tard. Si hagués estat possible, aquella penetració amb el temps he desitjat que hagués estat amb tu. L’altre cos que m’enamorava eternament (el teu) en el moment de fer-ho.

Ho va fer durar, es movia com una gata en zel, i em costa mossegar-li el tou de l’orella, pels seus moviments acrobàtics en aquesta postura. I un parell de vegades, no em preguntis com va aturar l’efecte de l’ejaculació, allargant així els intensos instants de l’acte que estàvem fent, a la fi va deixar que el càlid líquid entrés un altre cop en el seu cos. Mentre descansàvem, li cobrí el cos amerat de petons i on no hi deixava el petó, la punta de la llengua, deixava el seu rastre per damunt la pell eriçada per l’estímul rebut.

Mirà el rellotge i amb un crit, em digué. El meu home, ens està esperant! Jo li vaig dir, com m’agradaria ser ell per poder fer això amb tu totes les nits! I ella amb un somriure maliciós em contestà, i com ho saps que això ho faig amb ell, i no l’estàndard que tothom es pensa que ha de fer una dona? Em besa i comença una ràpida fel·lació per donar per acabat l’episodi.

No pateixis, ho farem més vegades i més aviat del que et penses. Ah! I amb ma filla que està enamoradeta de tu, ni mirar-te-la, que encara és massa jove.

Ens passarem una aigua ràpida de la dutxa, ens vestirem de pressa i abans de marxar, em tornà a agafar el cap amb les dues mans i em besà, ara una mena de petó cast, sense la llengua del primer cop, en apartar els llavis en digué seriosament: Gràcies! I trencant l’encanteri del moment, em posa la mà per damunt dels pantalons, el penis rebé la visita amb alegria i ho demostrà.

Com no m’havia d’enamorar d’aquella dona. Vam córrer per arribar on ens esperava el seu home, cap rastre de la dutxa en trobar-lo, excuses, petó per part d’ella als llavis, fiblada en els meus perquè feia menys de dos minuts havien estat els meus els destinataris d’un petó millor que aquell.

Vam entrar al restaurant i em convidaren a dinar a instàncies d’ella. Vam estar tota l’estona parlant del que s’havia fet per part de tots aquell matí, òbviament, nosaltres vam escurçar la nostra part en la millor part, després ell va explicar els problemes que havia tingut per resoldre els seus assumptes, mentre jo la mirava i la veia repetint-ho tot de nou. En un moment especial per a mi quan recordava com ho fèiem per darrera, ella li digué al seu home, potser que ho deixis aquí, perquè em sembla que té el cap en algun altre lloc i s’ho està passant millor. Vaig enrojoli la cara i tota l’escalfor del cos descansà en les meves galtes, mentre ella amb la seva rialla burleta s’ho estava passant d’allò més be.

Amb el pas del temps, i des d’aquella perspectiva, lo que hagués donat perquè aquell somriure en aquell moment i per aquell motiu fos el teu. Però com ja he dit encara no et coneixia. He pensat tantes vegades al recordar aquell dia en tu, en la versemblança de totes dues, en el pes emocional que heu tingut totes dues per a mi, en les coses que condenadament sense saber, ni sense conèixer-vos fèieu igual. Lo que vaig tenir amb ella va ser tant intents que segurament el destí et va dur a mi, quan nosaltres ho vam deixar. Com si la seva ànima que em va encisar passés del seu cos al teu. Però amb tu no vaig ser l’agosarat irreflexiu que havia estat sempre i per això gairebé et perdo.