dilluns, 3 d’agost del 2015

Aquella tarda passejava per la plaça

 

Aquella tarda passejava per la plaça del mercat quan sentí que em cridaven pel meu darrera. Em girà i veié a la Barbie que venia cap a mi. Des que hem tornat ets car de veure! Em digué. Jo li respongué que si em volia trobar que ja sabia on trobar-me. Si home! Aniré a casa teva! Podries trucar-me i quedar a prendre alguna cosa en qualsevol bar! I allí davant de tothom et dono el paquetet que t’he de tornar! I és? Li contestà. Les calces tonto, les de l’autobús!

Home, estaria be que me les tornessis, no sabia que fer per recuperar-les! Si segueix fent el tonto i et quedaràs sense el teu trofeu! Estàvem en mig de la plaça i encara hi havia gent voltant per allí, i ella parlant tant tranquil·lament del tema, quina diferència dos dies abans amb l’altra quinta.

I quan podré recuperar el meu tresor amagat? Si m’acompanyes a casa, te’l dono ara mateix i de pas em podràs fer un repàs perquè me’n recordi per quin motiu t’ho mereixes! Falten cames, anem!

I el senyor malalt, no et trucarà per alguna cosa, o està preparat per veure com ho fem! Ha marxat amb són germà al metge que demà a primera hora té visita i es quedaran a dormir a casa de mon nebot, si hi anava jo, no hi cabíem! I clar, un hotel no us ho podeu permetre! Calla tonto! Si no et trobava pensava trucar-te perquè vinguessis a passar la nit a casa amb mi. Mira quina cosa més curiosa m’està passant des que he tornat de l’excursió (Ja era la segona que volia estar tant amb mi que també em demanava per quedar a dormir) és ben be de boixos! Quina cosa? Em preguntà! Res coses meves!

Encara no havien tocat les set de la tarda que ens enfilarem cap a casa seva no gaire lluny del lloc on ens trobàvem. Un casalici que no tenia veïns i si hi entraves era per anar-hi allí, no com l’altra. En arribar, s’aturà davant la porta i mentre en treia les claus, em demanà que li pessigués el cul. Allí en mig de la cantonada que donava a la plaça on hi havia gent que passava. Però que dius? Exclamà. El gran amant que s’ho fa davant dels homes de les seves amants, ara te por de fer un petit pessic al cul! I enceta una rialla que podia semblar histèrica. Si no ho fas ens quedarem aquí i encara semblarà més estrany. Com t’agrada complicar les coses! Si o no? I just havia acabat de dir això, apropant-me lo just per posar el meu cos com a pantalla que tapés el que anava a fer, li pessigà el cul de  tal forma que segurament li quedaria senyal per uns dies. Ella va fer un crit i s’aixeca una mica per la meva pessigada. Jo innocentment li preguntà si li passava alguna cosa. Ella obrint la porta en respongué ja t’ho explicaré a dins el que m’ha passat!

Una vegada a dins, tancà la porta amb clau, la deixà al pany, per evitar sorpreses d’última hora, com feia jo a casa meva quan rebia a alguna de les meves amigues.

Deixà a sobre una peça de fusta que tenia en el rebedor i que li feia de tauleta, la bossa i posant-se  davant meu just a tocar dels meus llavis la seva boca deixà anar, que vols primer el regal de l’autobús o el repàs? Esperant que jo digués que el repàs, ella inicià el fet de besar-me, però abans que em clogués la boca, vaig dir-li que el regal, que no sabia si es mereixia el repàs! Em besa per la inèrcia del cos caient sobre meu, però en sentir la meva resposta, s’apartà i em donà un cop a l’espatlla com li agradava fer-me i digué mig enfadada mig somrient, que n’ets de carallot!

La vaig agafar per les espatlles i l’apropà a mi amb força, la besà amb la intenció que notés les ganes que en tenia. Una vegada aclarides les preferències, ella es solta de mi i comença a pujar les escales fins el primer pis. Jo amb sorna, li preguntà si no fèiem servir l’ascensor per pujar? Ella seguint-me la beta, em digué que l’ascensor, el feia servir el seu home! Què vols, a més a més de tirar-te a la seva dona, jugar amb ella a saber per quines habitacions ho farem i d’embrutar-li els llençols del llit, no tens cor i vols fer servir el seu ascensor? En resposta a tot el que m’havia dit, li tornà a pessigar el cul, però ara per sota la faldilla del vestit escotat, i ho vaig fer tant ràpid que em va donar temps abans de la seva reacció a posar dos dits sota les calces que duia. No tens espera! Exclamà tota cofoia pel que li feia. Amb tu, mai! I arribant a la planta superior, m’apropà a ella i des del darrere li agafà el cos, anant pujant del pubis cap  a dalt, fins posar les mans en l’escot que em cridava, entra-hi ja, no esperis més!

Ella es girà després i em digué tranquil, tot al seu temps. I mentre em besava de nou, jo avançava feina desbotonant-li el vestit. Com ja havia comprovat, no duia sostenidors i els pits durs, m’assenyalaven acusadors, no se si per avançar-me al desitjos de l’amiga o per no haver començat encara. Ens trobàvem al menjador, una sala gran, amb una galeria que sortia cap a la plaça i en ser cantonada feia els 270 graus que li permetia sortir i tenir la visió perfecta de tot l’exterior. En veient aquella part de la casa, pensà en aprofitar-la per quan fos fosc i fer-ho com en l’amiga de feia dos dies. Després de la ràpida visió del lloc on passaria les properes hores amb la meva quinta més bona i amb moltes ganes de festa. La revisà de dalt avall i la veié com la recordava, rosa, melena llarga, un cos que es feia desitjar, els pits apuntant-me i les calces en la seva mínima expressió. Només li quedava aquesta peça que quedar-se nua, semblava que començaríem de seguida amb la meva rutina de tocaments i etc. Però en lloc d’això, li preguntà on estava el meu regal? Ella abaixant les mans des del cap fins assenyalar els peus, em preguntà si encara en volia més? Jo em referia a les calces! Si et portes be, com ets capaç i si et quedes a dormir i batem el nostre record, et donaré les que porto a més i et deixaré triar de la tauleta de nit les que t’agradin més.! No cal dir res més, el meu amic entre el que veig i el que m’has dit ja te ganes de tornar-te a veure i d’entrar dins teu!

Comença despullant-te i així avançarem més i tindrem més temps per a gaudir. En acabar de dir això em besà i deixà que em despullés. Una vegada tots dos amb el vestit de la pell, el meu membre ja senyalava al nord amb ganes. No calia fer massa repàs perquè teníem els nostres cossos ben estudiats per les vegades que ho havíem fet, i en els llocs que van ser el nostre suport afectiu. Sense gaires preàmbuls m’assegué al sofà i ella sense espera veient que ja estava a punt i que ja no calia treballar el membre oralment, s’assegué damunt meu i es posicionà de forma que el penis anés entrant dins seu. Era una altra manera de cavalcada que també faria més endavant. Amb els genolls a sobre del sofà com a punt de suport les cames obertes, començarem aquesta nova penetració que havia de ser el preàmbul d’una nova sèrie exitosa i esperàvem que superés el nostre propi record. Si superàvem el record de l’altra quinta dels dies anteriors, el meu penis trauria foc pels costats. Al principi, per controlar el seu cos, posa les mans sobre els malucs, però veient que ella ho controlava molt be, mentre li posava les mans als pits i li pessigava els mugrons, li comentà que es notava que ho havia fet més vegades això! Ella rient-se em contestà que et penses que ets l’únic que es tira tot el que pot? I em mossegà el llavi de sota sense fer-me sang. Després em besa com si necessités un lleu perdó. Mentre ho estàvem fent, com no havíem obert les llums, poc a poc l’habitació s’anà enfosquin i entrava pel gran finestral el rerefons de les llums de les faroles de la plaça, tot i que encara no ho havíem fet les vegades necessàries perquè li sortís les perles de suor en el seu cos, com en tenia cura i es posava tot tipus de cremes per segui sent atractiva, la llum esmorteïda que entrava li donava un cert aire màgic, que en percebre’l, m’excità fins que l’obligà a accelerar el ritme que duia i intentarem arribar al moment àlgid els dos alhora. Mentre ella s’exclamava sense pudor i amb veu forta cridant si! Si! Continua! No acabis! Resulta que tots aquets xiscles encara em van fer més excitació i aguantà miraculosament fins que ella amb el seus pits entre les meves mans que els premien perquè no s’escapessin, es posicionà a sobre meu i em besà amb tota la força que tenia per fer-ho. Llavors esclatà alliberant-me del líquid i del control que havia tingut en la retenció dels moments finals. Quedarem així uns quant minuts, encara dins d’ella, el seu cos a sobre del meu i els llavis en un perenne petó que s’allargassà en els temps que estarem d’aquesta manera.

Ara, com m’ocorreria en aquella temporada, en lloc de fer servir les mans per seguir el coneixement del cos, em queda quiet abraçant-la, amb el seu cap inclinat i descansant sobre la meva espatlla esquerra. Encara tenia l’amic dins, però ja no jugava, i semblàvem més una parella estable després de fer l’acte, que una parella d’amants ansiosos per fer-ho. Suposo que la quantitat de vegades que ho havíem fet, com m’havia passat amb altres amigues, havia arrodonit algunes arestes en els nostres jocs.

Em donà compte que plorava, quan les primeres llàgrimes regalimaren de la seva cara al meu pit. Després d’eixugar-les li preguntà i això? Ella em respongué que quan havia acabat de fer-ho tot, li seguien tocant el cos per excitar-se de nou, tal i com vas fer tu durant l’excursió, pel homes represento un trofeu, un cos només i a mi ja m’està be pel general, però amb tu a més em noto diferent, sense voler deixar el meu home, m’ho passo molt be amb tu, d’una manera especial i m’agrada repetir-ho, per això et pot semblar que sóc una mica o molt superficial, però als homes us agraden les dones així, que ensenyin el seu cos que siguin fàcil per dur-les al llit i que sàpiguen fer-te gaudir en l’acte. Però ara m’has demostrat que a més d’un tros de carn que s’ha de magrejar en acabar de fotre-li el penis dins, tu m’has abraçat amb tendresa demostrant-me que ets diferent i que tot i que també em fas lo altre i molt be, també et saps comportar com a persona sensible.

No et pensis! Li digué a cau d’orella, jo sóc el carallot que has descrit abans, però per un instant, m’ha apetit abraçar-te i tocar-te lentament una altra part de la teva pell que no toco tant sovint. Tots dos sabem que ens porta a estar com estem, tots dos ho hem acceptat, estem junts perquè ara per ara en gaudim tots dos, però arribarà un moment que te’n cansis de mi o en trobis un altre que et farà sentir millor o per canviar i te’n buscaràs un altre. Jo me n’he aprofitat de la teva curiositat i de les ganes de fer-ho que et vn venir quan vas veure que m’ho feia amb altres i que et pensaves que passava de tu. Però això té data de caducitat, alguna vegada si n’hi ha més, no arribaré a les teves expectatives o tu no m’acabaràs d’omplir amb el teu cos tant deliciosament desitjable.

Estem aquí per fer coses i no per imaginar-les, jo no sóc l’home que esperes que et salvi amb la seva estimació. Em sap greu ser tant directe, perquè em gaudeixo molt amb tu, però si el que he dit t’ha molestat, em vesteixo i me’n vaig! Ets un cabró! Per un moment m’has fet sentir diferent de mi mateixa i ara m’has tallat el rotllo. Però tens raó! Estem aquí per fer-ho i no pensar en res més. Si em deixes un moment, tornaré a ser el cos que tu vols tenir.

Però no es desenganxà de mi i les llàgrimes continuaven baixant. L’havia ferit en les seves esperances i segurament havia matat la relació amb aquella dona exuberant. Li costà una mica tallar el plor i va haver de respirar a fons algunes vegades perquè tornés a sortir aquella dona que m’havia demanat que m’ho fes amb ella després de veure com m’ho feia amb les altres dos.

Per un moment, vaig pensar en gravar-ho amb el telèfon per què em semblava que lo nostre s’estava acabant, però el risc que ho descobrís era molt gran. M’hauria de conformar amb l que ja tenia. Volia comprovar si encara en tenia ganes i si també estava disponible per seguir la sessió o em quedava al seu costat per acompanyar-la en una espècie de dol. La mà que ho havia començat tot, va anant baixant de l’esquena cap al cul, i en arribar vaig fer entrar els tres dits del mig per la regatera i encetà una nova excitació. Ella en principi no va respondre al meu envit, cosa que trobà normal. Seguí insistint i amb l’altra li començà a pessigar el mugró que tenia més a prop, ella aixeca el cap, no se si per aturar-me o perquè, però no li deixà dir res, en el moment que va estar a l’abast, la besà i li posà la llengua tant a dins com vaig poder. Ella encara no responia a tots aquests estímuls, abans d’apartar-la de damunt i d’aixecar-me del sofà i intenta de nou, pels tres fronts d’atac. Vull imaginar que la derrota li va venir per la boca, com abans quan va parlar. Amb el treball de la llengua, la seva es va començar a animar i seguí el camí del meu joc. Quan ja portàvem una mica amb aquest anar i tornar de les voltes de les llengües, la seva mà va buscar el meu amic, i l’acaricià com si fes temps que no el veia, com si tingués un temor que li fugís d’entre les mans. Després foren les cames que s’acomodaren perquè els meus dits poguessin fer el seu treball millor i amb més facilitat. Tal i com anava canviant de comportament, ja creia que estava recuperant aquella dona que gaudia amb el meu sexe, que tots dos en gaudíem.

Per la finestra com feia dues nits ja sol entrava la llum de fora i desdibuixava una mica el nostre entorn i em tornà a entrar ganes de fer-li a la rotonda que donava a la plaça si la foscor ens acompanyava. No podia ser que en dos dies, dues dones volguessin canviar la meva rutina d’estar amb les meves amigues, i que poc sabia jo, que no tardaria en arribar una altra que d’entrada ho aconseguiria.

Com ella anava tocant el meu membre d’una manera dolça, aquest no acabava d’eriçar-se i plantar cara al que pogués venir o anar a buscar. Intentaria una darrera opció abans de decidir si marxava o no. Primer un nou petó, ara sense llengua, després li demana si em podria posar l’amic dins de la seva boca i fer-me un d’aquells treballs que tant m’agradaven d’ella. Una mica sense ganes es lleva del meu costa al sofà i s’agenollà davant meu, m’obrí les cames i anà a fer el que li havia demanat. Se’l posà dins, però no del tot, la llengua, començà fent un reconeixement del meu membre, com si tot el que havíem parlat abans li havia fet un resset. Després els llavis començaren a succionar la meva part amagada dins de la seva boca i deixà que entrés una mica més, la llengua tornà a fer voltes al seu voltant i ara, no ho havia fet mai, que recordés va treballar només la part de sota del meu penis i la punta del gland, no tenia pressa, però el resultat potser era millor que altres vegades. Ho continua fent al seu ritme sense canviar de moviments, va haver un moment que vaig estar temptat d’agafar-li el cap i provocar jo mateix el canvi de ritme, però m’aturà en l’intent que estava pensant i deixà que continués tal i com volia ella, potser seria la darrera cosa que faríem junts.

Sense adonar-me’n, vaig arribar tot excitat i em buidà dins de la seva boca, em pensava que esclataria i s’enfadaria, però no, engolí el líquid i sense aturar-se va continuar amb l’amic dins de la seva boca. Jo per no ser menys, també treballà el que sabia que li agradava més i l posà els dos dits dins la humitat que esperava tornar a fer meva, i cercaren aquell punt màgic que l’excitava d’allò més. Semblava que tot anava d’allò més bé quan li preguntà si volia que ho féssim al mirador. No ho he fet mai allí. Ens poden veure, anem i mirem si hi ha algun problema!

Ens llevarem i dirigint-nos cap el finestral, li mirà el cos, d’esquena i vaig pensar que seria una llàstima que aquesta fos la darrera vegada que ho féssim. Arribàrem davant dels vidres i tenia raó, si ella es posava amb els pits a sobre dels vidres, la veurien els que aixequessin el cap en passar, però no em volia perdre l’ocasió de ornar-ho a fer en un finestral i tenia que pensar ràpid perquè cap dels dos es desinflés per poder-ho fer. Vaig veure que en la direcció al centre de la plaça hi tenia una mena de tauleta amb dos porta retrats, un del seu home i l’altre de la parella, a més a més estava orientat cap al pis de l’altra quinta de feia dos nits. Sense saber si acabaríem o no podria intentar la meva mania de fer-ho amb una i pensar amb l’altra. Apartà les dues fotografies de manera que si fossin persones poguessin veure el que faríem i li digué que descanses els braços en aquella espècie de moble. Ho va fer i jo aprofità que es trobava en la posició adient per la penetració per iniciar-la . li separà les galtes del culi tal i com em trobava la penetrà de nou, ara era jo qui de nou marcava el ritme i la intensitat. Al principi per no donar temps a rectificacions li agafà els malucs i ho començà a fer, des del moment que vaig notar que ella s’hi afegia de boca gana i que també volia augmentar el ritme de l’acte, li soltà els malucs i li agafa els pits de forma que pogués jugar amb ells i pessigar-li els mugrons. De nou em sorprenia la suavitat de la seva pell i la resposta que feia als pessics dels mugrons. Em sembla que el darrer cos d’enuig que podia retenir encara, a partir d’aquell moment va desaparèixer  per complert. L’havia tornar a recuperar, d’ara en endavant, vaig recuperar la millor versió de la meva amant. Però jo capçot tot i notar que ella havia tornat, ja estava fent les meves filigranes mentals per tenir en la ment a l’altra quinta mentre m’ho estava fent amb ella. Ja sabeu si em llegireu els primers escrits, sobre tot amb la que em va iniciar en aquest camí, que quan ho feia amb una i pensava en una altra, el resultat els hi satisfeia molt, de vegades mes i tot que quant només pensava en la que era la que tenia entre cames. Em faltava poc per arribar, a més a més com mirava en la direcció del seu pis, havia vist com encenia la llum del menjador i anava corrent les cortines i tancant les persianes , o al menys això em semblà en el meu deliri intern.

Com he dit abans, estava a punt d’arribar mentre m’imaginava el que us he dit, que comença a sentir de nou la seva veu demanant-me que no acabés i que seguí encara que hi buides dins seu. En aquest instant, vaig recobrar el sentit comú i tornà a fer-ho només amb ella. Amb aquesta intenció de nou centrada en ella, l’acte va anar a més i millor. Li soltà els pits i de nou li premé entre les mans els malucs per donar-li més força a la penetració. Ho aconseguirem, si no fou la millor de les que havíem fet, poc li va faltar. I com m’havia demanat, després dels seus crits de Si! Si! Em desfàs! Jo també buidat amb el quedava de penis dur, no m’aturà i seguí amb les anades i tornades dins d’ella, que seguien fent-li dir que en gaudia molt i que en volia més. Una estona més tard, ja esgotat l’amic i jo també em separà d’ella i mirà cap a l’altre pis, tot estava tancat. Havia perdut la possibilitat però estava molt content amb el resultat i em semblava que havia renovat la seva confiança per seguir fent el mateix camí més vegades.

Tornàrem al sofà, ara si hi havia gotes de suor en els nostres cossos i en la mitja penombra que ens envoltava, brillaven lleugerament, donant des del meu punt de vista un cos en 3d diferent del que havia tingut per a mi darrerament. En arribar al sofà, no la tornà agafar  de la manera que havia provocat el malentès, però vaig intentar ser el més amable que vaig poder. La besa tant tendrament com li agradava ara, sense llengua. No tardà en dormir-se, i jo ara si, li posa la mà a l’esquena de la mateixa manera que havia donat lloc al creuament de camins. Poc després jo també em quedà dormit. Ella em deixà dormir fins que la fresca del pis em despertà. Encarà tenia la mà a la seva esquena i no li tocava res de caràcter sexual. Ella m’ho agraí en despertar amb un llarg petó. Veus com no ets tant carallot com sembles! Es que ara per ara no m’interessa perdre’t! Sempre tant simpàtic! És la meva marca d fàbrica! No, la teva marca de fàbrica és aquesta i em tocà el penis! Un a un, empatats! Li digué.

Et quedes a sopar? em preguntà. Amb el que m’ha costat portar-te al bon camí, a sopar i a dormir! Ostres he de trucar a la mare, si no patirà! Vaig fer la trucada i va anar més o menys com l’altra nit, amb la seva frase preferida, Ves amb compte amb el que fas i amb qui ho fas!  Es anava a llevar per preparar un mos per posar dins del nostre cos, quan l’aturà i li digué que abans volia un altre aperitiu per fer-me entrar la gana. Que encara no en tens de gana? No hem de batre un record? Parlant no ho aconseguirem, un altre més i després ja menjaré alguna cosa i insinuant que serien els pits que ja tenia dins la boca. Ella amb una rialla clara i forta, alegre sense ombres, em digué donant-me com no un altre cop a l’espatlla tonto ni t’ho pensis! En aquest moment descansà dins meu m’havia tret el problema de damunt. Ella agafà l’amic i em masturbà amb la mà, ara li permeté no fer-ho amb la boca, em venia més de ganes besar-la com una parella d’enamorats que tenien sexe. Quan m’animà el membre, em preguntà com ho faríem ara, jo des de la meva posició al sofà, la reclina d’esquena, l’obrí de cames i la penetrà de nou, mentre feia aquesta maniobra, ella sospirà i digué m’ho hauria d’haver pensat, tu i les teves rutines! Va ser el darrer que va dir pel moment perquè aprofità que entrava dins per baixar el meu cos a sobre d’ella i la besà de nou. En acabar el petó la llengua li posà uns nous sostenidors, ara la tela era la meva saliva. Degut a l’avança hora que era i que volia sopar, m’animà tant que no tardarem gaire en arribar, però tot i fer-ho una mica més de presa que les altres vegades, resultà tant gratificant com la majoria de les vegades.

Férem un mos ràpid i en acabar li digué que reposes, i recollí els plats com solia fer a casa i ella tornant-li el sarcasme va dir que encara es podria aprofitar alguna cosa de mi que no estava tot perdut. Ens anàrem al llit i no li deixà treure el cobrellit, vam anar per feina tan aviat com vam poder, en dues hores, ho vam fer de nou tres vegades, les tres al llit. Ara si que ens tapàrem amb els llençols i ens quedàrem fregits abraçats dolçament, tornava a ser curós amb ella i deixava els meus instints depredadors, per a més tard.

Es despertà amerada i vam anar a la banyera, allí estirat al fons mentre s’omplia d’aigua, es posà damunt meu i va fer una de les celebres cavalcades per les quals era famosa entre les meves cames, descansarem coberts d’aigua calenta després de tornar a ejacular dins d’ella. Una estona després, comença a estimular-me novament i ara en lloc de tornar-ho a fer estirats, la col·locà de cara a les rajoles i la feu meva novament. En acabar, ens eixugarem i anàrem a fer-ho de nou al llit tapats amb el llençol de dalt. Aquesta vegada volia veure-la de nou mentre ho feia i va ser una ocasió excel·lent per mostrar-me que ella ja tenia una altra vegada totes les ganes d’estar fent-ho amb mi de nou. Després jugarem una estoma i eren gairebé dels cinc de la matinada que ho tornàrem a fer. Ja has superat i d’escreix el nostre record! Va dir tota contenta. I encara no s’ha acabatt el dia! li comentà. Vols dir que aguantaràs! Ja ho veurem! Respongué, sense dir-li que feia dues nits abans, amb una quinta nostra també l’havia superat i no estava tant bona com ella ni li posava tantes ganes. De nou ens adormirem.

Ja  feia estona que jugàvem sota el llençol amb carícies, tocaments, estimulacions i mossegades quan li sona el telèfon. Era el seu home que anava al metges per preguntar-li com havia passat la nit! Ella sense deixar d’acariciar-me canvia la mà de lloc i la situà agafant el penis i començà una lenta masturbació, li respongué que havia estat la millor nit que recordes, que havia fet el que sempre havia volgut fer! L’home la interrompé preguntant-li si havia dormit tota la nit de seguit? Ella mirant-me a mi i sense deixa de jugar amb la mà que s’ocupava de l’amic, li digué si hi has encertat, aquesta nit ho he fet tot de seguit i ara estic relaxada, llàstima que no hi estiguis, podríem jugar una mica tu i jo! Mira m’he posat calenta amb el comentari, vaig a la dutxa i em masturbaré una mica esperant que tornis! Ja era la segona vegada que li explicava el conte de la masturbació mentre estava amb mi. Em fas molt content i compto els minuts per tornar a estar a casa amb tu i fer-ho aquesta nit! Fins la tornada! Que vagi be l metge i tingués cura et vull tot sencer aquesta nit i preparat! Ho estaré! No pateixis! Mentre deia això, ella s’havia anat animant amb els seus moviments de mans i jo ja estava a punt, ella en adonar-se’n es posà damunt meus i encetà una altra galopada, amb els pits ballant davant meu i jo intentant mossegar-los, mentre li premia els malucs cap el meu cos. Jugava a baixar els pits fins arribar a l’alçada de la meva boca i així fer-me estirar per donar la mossegada sucosa.

Arribàrem de nou i jo esclatà una altra vegada dins seu. I en aquesta ocasió em vaig permetre fer un comentari burleta i en castellà en veu alta. Brindo esta faena al excelentísimo señor – i digué el seu nom- que sin su aportación no hubiera acontecido el hecho. A su salud maltrecha! I en acabar sense treure res del seu lloc, li agafà el cap i l’abaixà fins besar-la de nou, amb totes les ganes que em quedaven, que n’eren moltes. Ella com no, em donà el pertinent cop a l’espatlla –que ja semblava marca de la casa- i em digué estàs fet un pallasso! Doncs aquest pallasso te ganes de posar-te el nas a la boca de baix! Si encara no l’has tret de dins, exclamà! Perquè perdre temps! I abans que el membre s’ensopís li digué que continués amb la cavalcada. Jo li pessigà els mugrons, els dits li pujaren per la columna fent-li pessigolles i d’aquesta manera també treballava l’excitació del meu amic. Cada vegada que la veia moure’s d’aquesta manera em replantejava si esperar a la meva preferida o anar vivint al dia amb ella i amb alguna altra més, com la de l’altre costat de la plaça.

Ja havia perdut el compte de les vegades que ho havíem fet, però sembla que cap dels dos volgué deixar el tema pel moment. Seguirem una estona més amb els moviments per veure que sense esclatar el membre tornava a sortir. Massa emocions per a tant poc de temps. Tot i això ella n’estava contenta i m’oferí que per descansar esmorzéssim una mica. Li preguntà si no en tenia prou! I em contestà Ara que hem agafat el ritme! Em besà i llevant-se, anava a posar-se un jersei, li digué nua! Ella em respongué que nua del tot no podria fer-li res al gran finestral i volia gaudir mirant a la plaça més tard, d’aquí no massa temps el sol pega de ple als vidres i des de fora reflexa i no es veu res del que passa a dins, ho he comprovat i succeeix com t’ho he dit, així que ho podríem fer i ningú ens veuria! I això quan de temps dura, algo més de mitja hora, per que no es vegi res, més temps perquè el sol es mou i va reflectint-se menys!

Esmorzem i provem-ho! Després d’un àpat no massa espès, esperant que arribés l’hora d’anar al finestral van començar de nou amb les carícies, els petons, les mossegades al tou de l’orella i la mà per sota del jersei. En adonar-se que tenia que anar per sota, ella se’l tragué. Per anar al finestral amb el sol no el necessito! I si es posa un núvol pel davant? De nou em donà el cop a l’espatlla i em digué que ni pensar-ho, que ja s’havia fet a la idea de gaudir del sexe mirant a la plaça. En uns deu minuts, m’assenyalà que el sol ja estava gairebé en situació, i jo li recordà que el meu amic també.

M’apropà al finestral i mirà si el sol ja pegava de ple als vidres. Ella em confirmà que ho podíem fer. Jo encara dubtava, però ella n’estava segura i si algú ens veia, qui podia perdre més era ella. Es col·locà de cara als vidres, però per evitar algun problema ho va fer amb els braços estirats. Jo em situà al seu darrera i em posicionà per fer la penetració, li apartà els glutis i començà la maniobra d’aproximament, aprofità per mirar a baix per reconèixer la gent que passava, ningú d’especial interès. Li posà les mans als malucs i encetà l’entrada i sortida del meu membre lentament, aquesta vegada volia fer-ho amb la rutina que casi faig al vespre pensant amb l’altra quinta. Anàvem fent una mena de trot que allargar-ho més quan coses de la vida es van trobar sortint d’una de les botigues l’amiga de la colla i la quinta de l’altre dia. No sabia si la quinta estaria incomoda per la mirada que li va semblar notar per part de la de la colla, parlaven, semblaven disteses i jo malèvolament vaig aprofitar l’ocasió, avui faria un trio mental, ho faria amb la Barbie però el pensament aniria en direcció de les altres dues i jo aniria alternant dins del meu cap els seus cossos nus que ja coneixia. Canvia les mans de lloc i les deposità en els seus pits, i els vaig apadrinar amb elles dues, el de l’esquerra era per la quinta, i el de la dreta per la de la colla. Intentava que cadascun d’ells tingués el seu propi ritme i pessigar els mugrons alternativament, aquesta successió de fets va aconseguir que la Barbie s’anés animant sense pensar que només era destinatària d’una tercera part dels meus esforços. Li agraí interiorment la idea del vidres amb el reflex del sol perquè em permetia estant fer-ho amb elles tres. Anava mirant d’una a l’altra i de rebot entrava i sortia de la Barbie, si no s’esgarrava era conscient que difícilment ho podia superar, tret que ara mateix vingués també la preferida que no vivia gaire lluny. La sort es va aturar en aquest punt i la vaig fer durar tot el que pogué, fins que li deixà anar de nou dins seu la resta del líquid que creia que em quedava, elles encara es van quedar una estona més i fins i tot per un moment semblà que miraren on em trobava, m’hagués agradat que m’haguessin vist fent-ho amb ella, però resultà que el reflex els hi molestava i fent-se para-sol amb les mans s’apartaren perquè no les enlluernés, al darrer moment en que jo anava escurant el temps de quedar-me dins d’ella, esperà per aquell moment en que el reflex les molestaves haver pogut sentir que la de la colla digués, l’altra nit us vaig veure follant a casa teva davant de la finestra! I que la quinta li respongués, ara es troba al finestral de la Barbie fent-s’ho amb ella i crec també que han estat tota la nit amb l’assumpte! La de la colla li respongué com va passar en el teu cas, no? Aquesta conversa que mai es va produir més que al meu cap, va fer possible que m’animés més i que abans de treure-la de dins , vaig tornar a fer un nou intent. Fet que va estar ben rebut per la Barbie.

Tornarem al llit i descansarem de nou, una estona, sense dormir, només carícies, vam estar una hora d’aquest manera, fins que vam decidir acabar aquest episodi amb una altra sessió de penetració ara, la darrera mirant-nos a les cares i entre l’acte i els petons vam arribar a concloure la sessió que s’havia iniciat la tarda anterior, a més a més ella tenia que descansar perquè en tornar l’home voldria fer com l’altra vegada i fer l’amor amb ella. I no estava segura de l’hora de tornada. Era l’hora del mutu repòs. En acabar ens dutxàrem d’una manera ràpida però sense oblidar de fer els darrers jocs amb el cos de l’altre. Jo em vestí i ella em portà a la seva tauleta de nit. El que t’he promès s’ha de complir! Aquí tens la de l’autobús, aquesta es la que portava anit i d’aquí pots agafar la que vulguis. Obrí ella el calaix que pertocava i m’oferí el seu contingut. N’agafà unes de precioses, i li demanà que se les poses. Ho va fer. Ara acompanya’m al pis de baix com estàs, també ho va fer. En arribar a la porta aixecà la mà demanant-li les calces que portava, se les llevà i me les donà. Tornava a estar nua a menys d’un metre de la porta del carrer. M’apropà al seu cos la besa amb tota la intensitat que podia i mentre ella m’agafava el cap responent al petó, jo li recorregué de nou el seu cos despullat i recordà pels punts on havia entrat dins d’ella i on ho havia fet i amb quina posició. En acabar d’enumerar-les, crec que sense oblidar-me’n cap ella introduí la llengua fent un darrer repàs i donà per conclosa aquesta experiència intensiva. No crec que ho podrem repetir-ho cap altra vegada, però ho podem intentar li respongué això si, si tu vols! I el home em deixa va deixar caure. Va anar a la porta i esquivant la mirada dels que passaven pel carrer, me l’obrí perquè pogués sortir. No marxà de seguida, vaig parlar amb uns coneguts per donar-li el temps de pujar i posar-se de nou al finestral. De no ho va fer, i jo li reconeixé la nuesa en el tros de figura que es veia des del carrer.