dilluns, 20 d’abril del 2015

Vaig baixar a caminar a la vora de la mar

 

Vaig baixar a caminar a la vora de la mar. M’havia pres un reconstituent que m’havia recomanat una farmacèutica a prop de l’hotel, em va prometre que a la nit podria segui sent efectiu amb la meva dona, després d’explicar-li una història inventada de perquè necessitava recuperar forces per a la nit.

Estava caminant pensant en la tarda que havia passat amb la Barbie, quan vaig sentir una veu que em cridava ostres! Ostres! Noi mai m’ho hagués pensat que tindries a la Barbie entre... justet em vaig girar per demanar-li silenci que les parets podien tenir orelles. Volia que li expliqués com havia anat tot sense deixar-me res. Li demanà que no expliqués res a ningú i que ja havia vist més o menys el que havia passat. Noi, no m’hagués pensat mai que estes tant bona, casi em cau la barra de la cara quan la he vist tota nua. Si ja ho vist, però cal que tanquis la boca.

Entre ell que em volia estirar de la llengua i que li expliqués fil per randa tot el que no havia vist i que jo em feia el reticent a explicar-ho, vam passar una estona, on al final i perquè es possés més nerviós  anés alçant la veu, vam parlar molt pel damunt del que havia passat per la tarda i gairebé parlant del que havia vist per estalviar-me maldecaps i no deixar malament a la Barbie. Ens aturarem en la terrassa d’un bar i prenguérem una cervesa amb olives i unes escopinyes que s’oferí a pagar ell si jo li contava més coses. Vaig pagar jo. Ens hi vam estar una bona estona, i per sort de tant en tant apareixia una colla del nostre grup i es posaven a parlar, moment en que el meu amic deixava d’insistir en el tema que li interessava, però quan marxaven ell intentava tornar al tema que jo dissimuladament desviava, fins que una hora abans d’anar a sopar, es presentaren la resta de la nostra colla i s’assegueren amb nosaltres, allargant l’aperitiu de la tarda i per fi deixant el tema. Ens hi vam estar fins que gairebé era l’hora d’anar a sopar, una mica abans les dones de la taula van anar a canviar-se de roba, però nosaltres els homes vam decidir que ja anàvem prou be per la menjada de la tarda-nit.

El sopar, en la línia dels altres menjars, molt bo, i amb una presentació exquisida. Les xarrameques de tothom feia pujar el to de veu del menjador, i poc a poc en acabar amb els postres la gent va anant desfilant cap a la terrassa per fer un beure amb una mica de tonificant i preparar-se per al ball d’aquella nit, que presumiblement seria fort, perquè aviat marxaríem i la gent tenia ganes de passar-s’ho be.

L’amiga de la piscina, sortia amb el seu home i la resta de gent de la seva taula quan va passar pel meu costat, jo l’aturà i li digué, si era seva aquella tarja de l’habitació que havia caigut al terra. Ella va mirar si duia la seva a les butxaques i va dir gracies! Si és la meva! On hauria anat jo si no arriba a ser per tu? Jo amb una cara de picar mirant a tota la colla, li digué amb un somriure d’orella a orella, amb mi es clar, jo tinc un llit molt gran i en cabríem tots dos. Ella s’enrojola i no se que hagués pogut dir si en aquell moment el meu amic suposo que amb la imatge de la Barbie i jo al llit, ballant-li pel cap esclatà a riure com un possés, a la riallada s’hi afegiren els de la meva taula i després la seva colla, els únics que no vam riure vam ser nosaltres dos. Dons espera’m a les dotze que a aquesta hora em sol venir son. Ara si va riure ella també, i jo amb una senyal d’haver-ho entès també vaig fer un somriure. En marxar, el meu amic em recriminà és que no pare mai tu o que, descansa i deixant alguna pels altres, això si ho va fer amb veu tant fluixa que vaig tardar en entendre el que havia dit. Seguirem la festa, beguérem una mica més, i cap a la sal de festes a ballar i fer l’estaquirot.

Estava a la barra demanant un combinat, quan es presentà la Barbie i jo li preguntà com li havia anat la tarda. Ella em va dir que a la primera part molt be, que li agradaria repetir-la, però després en arribar a l’habitació l’estava esperant el seu home per repetir el que havia passat abans, sense saber que jo ja no podia més, per sort, ara va afluixar la veu i casi no la sentia amb el so i el xivarri de la sala, no ha pogut fer el mateix que tu, però ho ha intentat i jo li he fet creure que tot anava molt be. I com si m’anés a dir una cosa a l’orella em deixà un petó als llavis, sort que la llum era molt fluixa.

Vaig sortir a prendre l’aire a la piscina, i aprofitant que ningú em veia me’n vaig anar cap a l’habitació a esperar a la meva amiga. En entrar dins, com havia de ser, tot estava a fosques, encara faltava un quart per l’hora que m’havia dit, jo estava tranquil, però en encendre la llum, me la vaig trobar tota nua damunt del llit, ets puntual, em digué! No tant com tu! Però veig que m’ha fet cas de vindre a la meva habitació! Calla! Despullat i vine que tinc ganes d’acabar el que var fer a la piscina. Mentre jo em despullava, ella va anar al lavabo a pentinar-se o a arreglar-se, moment que aprofità per repetir l’experiència de la tarda i vaig posar a carregar la càmera gravant el que faríem havent girat abans de sortir a caminar per la platja la cinta que em quedava.

Jo l’esperava a sobre els llençols quan va sortir i va venir esplendorosa cap al llit, per un moment vaig comparar-la amb la Barbie, però la de la tarda tot i haver-m’ho passat molt be i que volia repetir, la que realment m’agradava era la que venia pausadament cap a mi, ensenyant-me les seves virtuts i prometent-me moltes més coses amb aquell moviment de cos i sobre tot de malucs que suposadament volien seduir-me sense saber que ja estava rendit al seu cos. La meva adolescència havia estat pendent d’ella fins que va festejar amb el seu home, i jo vaig pensar que ja no tenia que fer amb ella, fins arribar la nit passada a la piscina, on vam poder fer entre gresques verbals una primera coneixença que no em pensà que la podria allargar fins que ho deixà caure en marxar.

Es deixa caure damunt del llit, tan a prop de mi que l’escalfor del seu cos, feu que l’amic ja comences a il·lusionar-se. Vam recordar tots els assajos que havíem fet la nit d’abans, i com si fos el preludi d’un examen final, ens vam dedicar a estudiar-nos completament tots els ets i uts dels nostres cossos. La meva llengua ja coneixia de primera mà el perímetre de la seva pell, l’interior de la boca, i la porta del palau del plaer, ja se li havia eixugat el vestit de saliva que li havia fet, quan em demana més i com li demostrà que jo també estava disposat, m’estira damunt del llit, i agafant-me el penis, es col·locà a sobre meu oberta de cames i una al cada costat del meu cos, amb el membre encara al seus dits, ella hi jugava, movent els dits amunt i avall, per si necessitava recordatori. Es situà a sobre del penis i lentament va descendent fins que no el va notar tot dins. Aleshores, inicia la cavalcada primer amb un passeig, després amb lleuger trot que accelerà fins que va voler galopar com si fos Kevin Costner a la pel·lícula “Bailando con lobos” a l’escena que passa davant de les tropes enemigues amb els braços estirats, gaudint del moment.

Així la imagina en aquell moment, mentre s’alçava i tornava a baixar cap a mi perquè el meu membre l’excités i s’excités ell també. No puc dir-vos quan va durar aquella cavalcada, però si us puc dir que com pensareu vaig acabant descarregant dins d’ella, però tot i així ella no va aturar-se i continuà amb la cavalcada fins que una estona més tard, rendit el penis va anant sortint de l’amagatall on la meva amiga l’havia posat, i després descansà sobre meu fins a unificar els ritmes respiratoris de tots dos, amb aquest silenci imposat per recuperar-nos, vaig recordar que ella havia xisclat durant la major part de la cavalcada, tan ficat hi estava que en aquell moment ni me n’havia donat comte.

Mentre jo volia recuperar-me de l’esforç, ella no va parar de besar-me en totes les parts del cos que tenia a l’abast, jo li vaig voler correspondre acariciant aquells pits que sense ser generosos no desmereixien d’altres amb el que havia estat jugant. Li pessiga els mugrons, li acaronà la pell suau dels pits, que mai em cansaria de tocar-li. Reconeixent-nos de nou ens vam anant recuperant, i l’amic ja volia tornar a tenir la seva part de protagonisme, així que sortí de sota d’ella iun cos separats els nostres cossos la girà i la posà amb la boca damunt dels llençols i començà de nou un nou viatge dins d’ella, encarant la part del darrera per rebre la nova escomesa, una vegada ja havia entrat i sabent ja el camí el meu amic, jo li agafà de nou els pits per seguir jugant amb ells i els seus mugrons. Aferrades les mans a aquests dos miracles del seus cos, ara fou jo mateix que emprengué la cavalcada alliberadora, ara també va anant soltant els xiscles que la nit anterior s’havia aguantat a l’aigua. I com més ho feia, més ganes tenia jo de continuar. Ho vaig fer fins que la força de la meva anatomia va anant descarregant-se i com no, tornà a buidar dins d’ella el càlid líquid que guardava.

Ara volia ser jo el que descanses damunt d’ella, però en el darrer instant vaig voler tenir-la de cara i besar-la i veure de nou els seus pits i prémer com no els seus malucs cap a mi. Repetint en un nou repàs les carícies tocaments i jocs de llengües que ja havíem fet però que em sembla que cadascú de nosaltres necessitava fer-ho de nou. Tot just el penis començava a aixecar de nou el cap, ella em feu pujar de nou a sobre seu i obrint-se de cames em convidà a penetrar-la una nova vegada. Ganes no me’n faltaven però jo ja dubtava de les meves forces, però davant aquella nova petició d’explorar el seu cos i aprofundir-me en ell, no vaig saber negar-me i entrà una altra vegada, ara mirant-la als ulls des de dalt i abaixant el cap mentre ho fèiem per besar-la al coll, al tou de l’orella a la boca, jugant llengua amb llengua. Ara una mica més esgotats tots dos vam arribar abans a l’esclat i als crits de plaer, ens abandonàrem al repòs merescut, ella mirà el rellotge i comentà que possiblement seria hora d’anar plegant que a partir d’aquesta hora el seu home si no estava del tot begut la trobaria a faltar. En un rampell que ara no em reconeix però que en aquell moment em va semblar del tot sincera, li demanà que es quedés amb mi tota la nit, que segurament el seu home hauria begut prou com per no donar-se’n compte, i així podríem aprofitar la nit que segurament tardaríem en tornar a tenir una ocasió com aquesta per passar-la junts, perquè m’agradaria molt que ens continuéssim veient al poble i estar més estones amb tu.

Amb una rialla burleta, va comentar, a veure si ara se’ns haurà enamorat el milhomes. Jo tot serio li reconegué que sempre ho havia estat, i que havia renunciat a un possible apropament amb ella quan va començar a festejar amb el seu home. Evidentment no li vaig comentar res dels meus entreteniments amb les amigues que tenia i que gaudia d’elles, sense cap mortificació. També he de dir que les primeres amigues s’havien anant fent grans i que cada cop ho fèiem menys per dir alguna cosa, amb la que ja no em trobava, era amb la que em va iniciar, entre l’embaràs, l’ensurt que la seva filla beguda ens trobes fent-ho tot i que no la va reconèixer i jo crec que la raó més gran havia estat que es pensava que m’ho havia fet amb sa filla en marxar esperitada ella. I com ja sabeu si heu llegit aquella narració, si, culpables, després de marxar la mare, m’ho vaig fer amb la filla, que anava punxant-me amb lo de t’ho fas amb una vella.

Aquesta petició de quedar-se tota la nit, que jo ja sabia no acceptaria, la va commoure una mica i mentre em besava de nou com en un comiat preparat, em prometé que al poble podríem continuar veient-nos però que seria complicat, i que si hi havia ocasió que ella també volia passar una nit sencera amb mi. Es llevà, jo pensant que seria per marxar, però em digué vine, i mentre ella anava cap al balcó, apaga les llums, jo estranyat estava esperant que volia fer. En arribar al balcó mirà pels voltants i obrí les cortines, mira aquest cop cap a la piscina i reconegué una veu que parlava molt fort com si no dominés les paraules. Vens! Em digué impacient. Vine, en arribar em demanà que li fes una altra vegada, però ara des del balcó i que volia mirar al seu home que li havia fet perdre lo nostre durant tant de temps. Aquesta situació em recordà un estiu no gaire llunyà poc abans de les festes majors, on la meva amiga inicial enfadada amb el seu home, em va obligar a fer-ho dues vegades mirrant-lo. Va ser una bona experiència però ara a més seria perillosa per si algú sortia dels balcons del voltants. Ella em tranquil·litzà dient-me que tots estarien  o a la pista de ball o com el seu home cridant a la terrassa. Torna-m’ho a fer! Em demanà. Primer m’hauràs d’ajudar, el meu amic encara està pansit. Ella sense pensar-s’ho l’agafa amb les dues mans i començà a masturbar-me, i comença eufòrica, es veia que tenia moltes ganes pel motiu que fos, esperava que aquest motiu fos jo. L’aturà els ràpid moviments de les seves dues mans i li demanà que ho fes amb la boca i que intentés que la llengua treballés amb tantes ganes com les mans. No s’ho pensa gens, no se si s’estranyà, però us puc assegurar que va complir plenament la petició, mentre estava intentant animar el meu amic li vaig preguntar com volia que li fes. Ella em digué com vulguis, però ràpidament reaccionà i rectificar, vull veure’l mentre la posis dins, avui estic rabiosa amb ell i si en arribar em demana marro, se’n quedarà sense. Per culpa d’ell i teva en gran part m’he perdut això moltes nits de la meva vida, ara vull recuperar el temps perdut. Tornà a treballar amb la boca perquè s’havia aturat mentre parlava i ho va fer de nou molt be, aviat el penis va estar operatiu, apropant-se a la barana, amb la foscor del nostre balcó, deposità el cap just per sobre la fusta i d’aquesta manera ella el veia i jo podia entrar pel darrera, no m’ho vaig pensar gens i comença amb una altra penetració desitjant que aquesta no fos la darrera de la nit, li vaig posar tantes ganes, que va arribar un moment que ella es llevà una mica i vaig tenir la impressió que sortiria per damunt del balcó, però jo ja estava molt animat i no vaig voler parar i seguí amb l’escomesa sense pensar que alguna cosa podés sortir malament. I encara que va sortir malament, encara ens en vam poder lliurar del problemes que podríem haver tingut. En fer aquell esclat que jo demanava que no fos l’últim, ella que per estar on ens trobàvem s’havia aguantat els xiscles, no va poder evitar que se li escapés ara el crit en arribar, i mentre jo tornava a buidar dins ella, en correspondència, el crit que va fer es va sentir tot i els crits dels que estaven a la terrassa. Just abans que alcessin els caps per veure d’on havia sortit el crit, vaig poder fer-la entrar dins i des de darrera les cortines vam sentir que el se home deia “el pueblo duerme” a algú li estan follant la dona! I un dels de la seva colla l’esperonà dient-li i com saps que no són parella els que ho han fet? Ell suposo que amb un somriure sorneguer, li contestà, a vosaltres no ho se però a mi la meva dona fa temps que no em fot un xiscle així quan follem. Aleshores tothom que estava avall van esclatar a riure d’una manera grollera, tant homes com dones.

Tot i que tenia motius per estar ofesa, la meva amiga tenia un gran somriure a la cara, pensant que el seu home s’havia burlat d’ella sense saber que la seva dona l’havia fer quedar en ridícul sense saber-ho. Es girà, em besa amb un petó molt bonic. Gràcies! Després abaixa el cap i besant el penis, va tornar a dir Gràcies a tu també! Després se’l tornà a posar a la boca i jugà uns instants amb ell fins que notà que ja estava millor. Es llevà, nua i plena de suor, li vaig dir si volia dutxar-se, en respongué que no, que volia seguir així per recordar l’estona que havíem passat junts. Es quedà allí a contra llum oferint-me un gran espectacle, un  que tardaria en oblidar i que si tot havia anat be podria tornar a veure les vegades que volés. Acaricia’m abans de marxar, vull recordar el teu tacte a la meva pell! Quedat! Avui no puc! T’ho prometo que ho farem un altre dia! Però ara vull anar al seu costat i si m’emprenya molt dir-li que el xiscle que ha sentit era jo quan follava amb un altre! No li diguis, per a tu podria...! No ho faré però no per falta de ganes.! Deixem-ho aquí, de veritat això nostre no s’acaba aquí. Estiguis tranquil!

Em deixà que tornés a repassar el seu cos, i ho vaig fer amb els ulls closos per poder-la recordar sempre d’aquesta manera. Li demanà les calces per recordar-la, ella no sabia de la meva col·lecció i no calia dir-li res.

Després es vestí, i abans de marxar deixà la clau damunt la taula, es girà em tornà a besar i amb un intent una mica patètic vaig voler-la retenir per darrer cop. No! Em va dir!

Quan marxà de l’habitació vaig anar cap a la càmera i rebobinar la cinta. La vaig passar a doble velocitat i així vaig reviure una altra vegada aquella magnífica nit, que encara no havia acabat.

Abans de deixar-ho estar, tot i que n’estava molt d’ella, també estava molt enrabiat perquè havia tingut molt a prop. Amb ganes de fer mal, i no se perquè vaig baixar a la sala de festes, ja no quedava massa gent, i la que quedava, estava bastant carregada de beguda, amb la cara de màrtir del cambrer navegant rere el taulell. Vaig demanar un combinat i m’apropà a un grup de noies entre quintes i parelles de quintos, entre la que estava la de la primera nit. Mira carn nova! Va dir una d’elles i van riure totes. Jo m’afegí al grup, per sort m’assegué al costat de la dona del meu quinto que vaig conèixer carnalment aquella nit. Es notava que totes anaven bastant tocades ique al matí tindrien mal de cap i res de memòria. En un darrer intent de mostrar que encara podien ballar es van aixecar i m’invitaren a acompanyar-les, jo anava a seguir-les quan m’adonà que la meva veïna tenia problemes per llevar-se. En anar a ajudar-la, vaig veure que el vestit era el mateix que duia i que s’havia arreglat el tirant. En preguntar-li em va respondre que si, i entre les boires de la beguda em preguntà si el coneixia, li respongué que si de l’altra nit. Em mira estranyada i jo li comentà que en acompanyar-la a ella i al seu home ho havíem fet a la seva habitació. Em donà un cop a l’espatlla i em preguntà si volia quedar-me amb ella. Si vols que et recordi el que vam fer... Fantasma! Em digué i aixecant-se, m’estirà del braç i digué, demostra-ho. El què? Digué. Que no és una fantasmada teva el que acabes de dir! De record em donares les calces que duies. Ostres per això no les trobava. Mal parit! Eh! No cal ofendre, el que vam fer, va ser perquè tots dos vam voler, i encara et diria més, em provocares tut amb el teu vestit i els teu cos casi nu! Així que em veieres despullada, et va caure el vestit i vas venir a que et consolés perquè el teu home estava dormint la mona assegut a la butaca. Que ell també hi era? Si però la dormia ben dormida. I tu i jo ho vam fer? Dues o tres vegades, ara no ho recordo be, vaig mentir. I de premi les calces. Anem! On anem! A la teva habitació o on coi estiguin les meves calces! I si dic la veritat? Una de dos me les vas prendre o te les vaig donar! Te les vaig prendre? Que estaven damunt de la taula, perquè recordaràs que anaves completament nua tret del vestit estripat. Camina! Vam sortir de la sala de festes i les poques que quedaven ni se’n van assabentar. Al ascensor em vaig apropar, però em va aturar, quiet sense proves no hi ha res!

 Entrem a l’habitació i jo li dic a veure si les trobes, mentre ella buscava, jo canvià la cinta de la càmera i em proposava gravar-ho tot, una prova més per si feia falta. No sabia que esborraria, però pensant amb el possible resultat, tant m’importava el que es perdés. Just acabar de preparar-ho tot i de carregar-la, no fos que ens quedéssim sense bateria, ella va venir contenta. És veritat, les tenies tu! Jo no t’enganyaria mai amb el cos que tens i lo be que ho fas! Que ensucrat que ets quan vols! I apropant-se m’enllaçà amb els braços el coll i em deixa un bes als llavis. Tenint-la tant a prop, les mans van anar directament a la cremallera i ara si ja sabien com fer-la baixar i en arribar a la part estreta ho vaig arreglar amb el moviment de la seva cintura ,

Tornava anar mig nua, sense sostenidors, però amb calces, ara ja la coneixia una mica i sabia que li agradava i com volia que li fes, ella si no se’n recordava, actuava amb molta precisió amb les meves demandes. Es va treure les calces i se’n va anar al llit on m’esperà. Jo la imità i em despullà. M’apropà al seu costat, i li començà a fer carícies, petons i allò que ella mateixa em demanava. Era la segona dona del grup que en aquests dies amb la que havia repetit al llit. El seu cos em cridava a gaudir d’ell, i jo n’era conscient que ho feia per venjança, per no poder estar en aquest llit amb l’amiga de la piscina. Era una mica cruel, però pel que veia ella només volia passar-s’ho una mica be, gaudir per darrera vegada (suposava) abans de tornar a la rutina del poble i de la seva família, la seva vida de cada dia, i crec jo que era massa suposar.

Reconegué de nou aquell magnífic cos, més jove, cridant-me a jugar amb ell, i jo per despit accedint a fer-ho. Aquesta vegada no sentia els ulls del seu home rere meu ni tenia la por que es despertés i em preguntes que li feia a la seva dona. Amb aquesta tranquil·litat, vam començar els jocs eròtics que em demanava que li fes allí estirada sobre el llit, pujant la llengua des del pubis fins arribar als mugrons que van rebre unes lleugeres mossegades per part meva i seguí pujant fins arribar a la boca on deixà que la llengua hi entrés per ballar amb la seva. No estava per esperar-se i quan va notar el penis pujant entre les cames, anà obrint-les per facilitar una entrada que em demanà també de viva veu. Folla’m! No em vaig fer esperar tot i el meu historial del dia, ell movia el ventre i li donava més interès al que jo començava a fer-li, vam estar-hi així tot el temps que vaig poder, amb la banda sonora dels sons que li sortien de la boca, em demanà que li digués Calla puta! Però m’hi vaig negar, ella volia seguir jugant al rol de prostituta, però jo preferia que fos la dona que enganya a l’home i recordant l’altra nit, pensar que encara hi era allí. Ella va seguir amb el seu joc comportant-se com una professional i oferint-me serveis que li apetien i que ja havíem fet, com posar-se el penis a la boca, girar-se d’esquena per deixar-se penetrar, aquest el vaig aprofitar al màxim. Tenia ganes de sortir de la vida monòtona de la vida en parella i encara que bastant veguda, aquesta vegada si que se’n recordaria. Estàvem acabant de fer aquesta darrera penetració quan van trucar a la porta. Em llevà nu, i li vaig fer amb el dit que estès callada em vaig embolicar amb una tovalla i anà cap a la porta, una de les que s’havien quedat a la festa pujava molt més perduda que la que tenia dins, només obrir, em sorprengué perquè sense dir res entrà a l’habitació. En veure-la, exclamà Ja m’ho pensava jo que estaríeu aquí acabant la festa. Porto cava, tres copes i ganes de follar. Deixa la beguda i les copes damunt la taula, al costat de la càmera que devia estar gravant, i despullant-se va arribar com va poder al llit, allí la besà a la boca va fer un comentari alegre sobre com tenia els pits i veient-la boca cap a vall, li preguntà si ja li havia donat pel darrera, l’altra respongué afirmativament, ara em toca a mi, i mutis que no ho diré a ningú. Colpeja el tros de llit que tenia lliure al costat i m’indicà que m’hi apropés. La ràbia que duia dins em va fer seguir, i sense pensar-ho gaire m’hi vaig llençar a sobre de les dues. La nova no tenia ganes de jocs, ella volia la penetració si o si, però com va veure que el penis acabava de complir, l’agafà i començà a masturbar-me. L’altra li digué, prefereix que li facis amb la boca. Ella no s’ho va fer repetir, i mentre ella treballava l’amic, l’altra i jo vam anant fent altres coses que ens agradaven a tots dos. Aquest fet em va recordar una festa de carnaval, però ara hi havia petites diferències, si eren dues, però no eren mare i filla, ni duien la cara tapada, no ho fèiem en un menjador i ara si que ho gravàvem. Deixem estar els vell records, i tornem al moment, mentre nosaltres anàvem fent la nostra amb servei de llengua, pessigades de mugrons, sostenidors de saliva, i altres ocurrències tant d’ella com meves, l’altra amb dificultats, podia acontentar el penis, però després va tenir una estona de lucidesa i va aconseguir tenir un bon servei i aconseguí despertar el meu membre, es posa boca amunt i ara amb la boca lliure em digué fes-m’ho, primer vull conèixer el teu cos, li deia mentre li tocava els pits, li premia el cul, li mossegava els mugrons, i per posar-la més a to li posa el meu dit dins la vulva i començà a acariciar-li el punt. No va tardar gaire a fer els sons que cada vegada li sortien més forts de la boca, fins que l’altra em demanà que la penetrés i alhora li tapava la boca amb la seva pròpia, fent li un llarg petó.

Li vaig fer cas a la jove i la penetrà amb totes les ganes que em quedaven, i aquesta vegada també em vaig buidar dins, en acabar, la seguí tocant les parts del seu cos més complaents, fins que l’altra companya em va dir, deixa-la estar ja està dormint. Jo aleshores, vaig tenir el pensament que mai hagués dit que la que acabava de fer meva fos d’aquestes que es foten al llit amb el primer que troben, però aquesta excursió em donava moltes sorpreses agradables alhora que esgotadores al menys fins ara.

La que quedava desperta, va voler continuar, per no molestar a la que dormia, ens en vam anar a la dutxa, i allí ho tornàvem a fer d’esquena, els seus pit estaven premuts a les rajoles de la parets i no em permetien acariciar-los, així que disposà les meves mans als seus malucs i entrarem a fer la feina, ara la cosa anava més a poc a poc i semblava que a ella ja li anava be, el poc suc que em quedava va anar regalimant entre les seves cuixes amb el rajolí de l’aigua de la dutxa. Em demanà que l’eixugués jo, que fregués fort, volia notar les meves mans per sobre del seu cos. Un cop eixuts tots dos, a ella li demanà jo, vam acordar fer un joc complert de tocaments al llit abans d’anar-se’n a la seva habitació. I amb ella que faràs? La despertaré i marxarem totes dues.

Acaronant de nou els nostres cossos , ens vam adormir ara tots tres. Allí tots abraçats, nus esgotats o beguts segons el cas. A dos quarts de set del matí, la que entrà després es despertà i en veure’ns com estàvem. Comença a cridar. On som? Què em fet? L’altra noia i jo ens vam despertar també amb els crits i li explicarem el que havia passat, que nosaltres estàvem i ella havia vingut demanant la seva part. No diguéssiu res al meu home. I com li explicaré que no he dormit al llit? Jo proposà una solució si elles hi estaven d’acord. En sortir de la festa havien anat passejant fins la platja, allí s’havien assegut i amb el que havien begut, s’havien quedat dormides a la sorra, els equips de neteja les havien despertat i tornaren a l’hotel, a donar-se una bona dutxa i esmorzar i seguir el plà establert. Hi van estar d’acord, i en vestir-se van trobar a faltar les calces, la que havia entrat la darrera no s’ho acabava de creure, on les he perdut? Aquí ja vas venir així li digué l’altra mentre em picava l’ullet, perquè ja sabia que havia passat. Com era costum en mi al marxar les vaig besar a totes dues i per que ho recordés millor sobretot a la nova, en marxar els hi vaig tocar els pits i el cul, posant-me jo al mig i fent-ho a totes dues alhora. Vaig sortir al passadís i en veure que no hi havia ningú les deixà marxar. Jo, tornà al llit esperant un merescut descans. Però abans, desconnectà la càmera i revisà pel damunt el que havia gravat. D’una despistada, n’havia sortit una col·lecció de vídeos per a mirar les llargues nits d’hivern que vindrien aviat. No esperava que cap d’elles se’n recordés d’aquets dies havent tornat a casa. Una distracció molt bona però jo suposava ja fora de temps. M’equivocava?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada