dijous, 30 d’abril del 2015

Vinc d’un concert

 

Vinc d’un concert

en una plaça major

d’un vell poble

mig buit.

Els músics,

estrangers en gira

per llocs perduts,

clàssics amb sons moderns

i entranyables,

m’han fet volar

per la meva joventut

i la maduresa perduda.

Cada so de les cançons

en duia records d’instants

on tu i jo n’érem un.

Fins i tot l’ànima ballava

als ritmes que sonaven.

Notava la teva pell

tant a la vora

que m’he mirat a les mans

si erets veritat.

Com la majoria

de les nostres

sensacions comunes,

eren somnis

que vivia despert.

dimecres, 29 d’abril del 2015

Rere les últimes paraules

 

Rere les últimes paraules,

m’ha arribat l’olor del teu cos,

el regust dels teus llavis

passejats per sobre

per aquella crema

que els suavitza.

Després el record

del teu onejant-se sobre meu,

en una cavalcada furtiva,

silent,

lluny de paraules

que ens podrien distraure

del nostre propi desig.

Tot el que estava guardat

en el temps del silenci,

m’ho has tornat a dur

a pesar del teu interès..

Rere les últimes paraules,

m’ha arribat de nou la vida.

dimarts, 28 d’abril del 2015

Tornes de un llarg adéu

 

Tornes de un llarg adéu,

però no sento les paraules

que tan he esperat.

M’he despertat

del somni

amb les mans nues

i el cos tapat

per la incertesa.

Retornes d’un llarg adéu

i em sento sol,

sense respostes

que desitjo aviat.

Em manca encara

la calidesa de la teva ma

i l’olor del teu cos

vora el meu,

Però, si més no,

 has fet un primer pas.

dilluns, 27 d’abril del 2015

Germinen els brots



Germinen els brots
en els arbres joves
aquesta primavera
que renova els vots
de vida creixent.
I en el meu racó
es renoven
els records amagats
des de la tardor
en que vas marxar.
He trobat a faltar
el treus mots
i els somriures callats,
les càlides carícies
i l’esbiaix d’uns petons
furtats al temps.
Gotes de pluja
que rellisquen
pel cos avall
mentre el sol vol sortir
entre el núvols grisos.
Recolzen les velles nines
els teus somnis
al capçal del llit
on estimar-se
era un joc
que tots dos volíem jugar.
Cuso els instants
amb fil de remor,
del so dels peus
que potser un dia
no gaire llunyà
et tornaran a dur
al meu costat.

dimecres, 15 d’abril del 2015

Era la tarda en que tothom

 

Era la tarda en que tothom celebrava el caga tió i això fèiem a casa nostra, la meva parella el nostre fill i uns amics que havien vingut al dinar nadalenc. El moment d’agafar el pal i pegar el tronc de Nadal s’apropava i nosaltres els grans començàvem preparant-ho tot perquè els petits, el nostre i els dos dels nostres amics s’ho passessin lo millor possible. Els eren una parella de separats que feia poc estaven junts i cadascun d’ells aportava una criatura de la seva anterior parella.

En una de les vegades que els infants van anar a la cuina per remullar els pals per pegar el trons, en girar-me per fer-los assajar la cançó, em vaig trobar davant la parella de l’amic i sense poder evitar-ho la meva mà descansà en el seu cul. Ella es girà per veure el motiu d’aquesta situació, em mirà però no va dir res, tot i que jo vaig tardar en retirar-la del lloc i ho vaig fer el mes lentament possible afegint un curt recorregut per la seva part posterior.

En acabar la festa i sense fer ella cap menció al succés anterior, la seva parella, va dir que hauríem de repetir la trobada. Que podríem esperar una mica que ja estesin instal·lats al nou pis i així aprofitaríem que faria mes bon temps per poder fer alguna excursió pels voltants o per la mateixa ciutat. Vam quedar que a quan a ells els hi anés millor concertaríem la trobada.

Van passar gairebé tres mesos, i vam rebre la seva trucada per quedar un cap de setmana de mitjans d’abril. Les dones que duien millor la nostra agenda es van posar d’acord en les dades, i així va passar el temps fins arribar a aquells dies que els petits esperaven per retrobar-se i els grans també.

Un cop instal·lats al pis, es va fer l’esquema de les activitat que faríem aquell cap de setmana tots junts. El dissabte de bon matí ens llevaren els petits amb un gran xivarri i amb ganes de marxar a caminar i explorar un bosc pròxim, al qual hi aniríem caminant per la seva proximitat. El dia fou esgotador per a tothom, els petits no van parar de córrer, jugar pujar a petits cingles i fer tot allò que s’espera d’ells. Nosaltres a estones ens repartíem les tasques de vigilància, uns cops ho fèiem els homes, unes altres estones ho feien elles. Vam arribar al pis just quan la llum del sol se n’anava, i el sopar va ser molt poc abundós per l’esgotament de nosaltres. Als petits el vam dur al llit des de la taula, sort que tots ens havíem dutxat només arribar. Volíem fer una mica de xerrameca i tot just vam poder fer una petita beguda abans de voler seguir el pas dels menuts.

Ens vam anar a les habitacions, i la meva parella i jo vam intentar tenir relacions, però ella estava tant cansada que es va adormir amb el seu cap sobre el meu pit. La vaig deixar al seu costat del llit i intentà dormir una mica, però em feien tan mal els muscles de les cames, que no vaig poder. Em vaig posar nerviós. Agafà el llibre que havia dut per si tenia alguna estona per llegir com faig sempre que surto de casa i me’n vaig anar a llegir al menjador amb la llum de la tauleta per no molestar a ningú. Al cap d’una estona entrà també al menjador la parella del nostre amic, com jo també amb pijama tampoc podia dormir i no volia molestar la seva parella, mens o menys com jo.

En veure-la em lleva del sofà i caminà fins ella. Et volia preguntar pel que va passar el dia que vam venir a casa teva, em digué. Amb cara d’estranyat perquè no recordava que em volia dir, ella sense deixar-me pregunta del que parlava, va dir que es tractava de quan li vaig tocar el cul, que perquè ho havia fet? Com un acte reflex, li vaig dir, i tu perquè no vas dir res, o perquè no m’ho vas preguntar apartats, però ja sabeu, que ens ocasions com aquesta em surt la vena eixelebrada i mentre li anava dient això aprofitant que estàvem bastant a prop, li posa la mà al cul de nou, però en aquesta ocasió per sota dels pantalons, entre el seu teixit i el de les calces i amb força la premé cap a mi fins que els nostres cossos es van tocar, j o amb aquest moviment i amb les ganes que havia tingut a l’habitació amb la meva parella, tornava a començar a estar excitar, cosa que ella notà per la cara que va fer. Els meus llavis estaven una mica per damunt dels seus, el més lògic, era besar-la, i va ser el que vaig fer. Un bes llarg i sense la pressió d’aquells petons apassionats, només un bes de presentació d’intencions que ella no va rebutjar, i va deixar descansar també els seus en aquell fet. Mentre succeïa això per l’altra banda la meva mà amagada baixava un esgraó en la seva recerca i entra per sota de les seves calces. Com la seva resposta segui sent neutra, es a dir ni s’hi oposava ni s’hi afegia, jo atacà per un altre lloc, i com era previsible per anar amb pijama quan l’altra mà li toca el pit, el nota ferm, d’una mida agradablement acceptable segons els meus canons, els mugrons se li posaren durs.

Els nostres llavis seguien junts, el bes s’havia allargassat i anava guanyant força. La distancia entre els dos cossos era nul·la, i tot i estar en mig de les habitacions de les respectives parelles i dels nostres fills, nosaltres seguíem amb la nostra petita aventura. La mà que estava sobre el pijama va canviar de posició i ara estava tocant els mugrons alternativament i gaudint de la seva excursió per sota la roba. En un moment donat, la vaig apartar una mica i amb l’ajut de la mà que tenia tocant-li el cul, li tragué la part superior del pijama i la deixà despullada de cintura cap amunt. Mirà aleshores el seu tors nu i gaudí d’aquells pits que recordaven els d’una adolescent, la llengua començà a girar pels voltants dels mugrons i li omplí de saliva la resta dels pits, mentre anava baixant fins el melic, omplint-la de petons, mentre anava baixant, les mans li tragueren les calces al mateix temps que els pantalons de la peça nocturna. Allí a pocs centímetres dels meus llavis, tenia a l’abast el segment rinxolat del seu pubis, que poc a poc va ser atacat pels meus llavis i la meva llengua, fent-li realitzar unes lleus contraccions de plaer del seu cos, encara amb els pantalons les calces entre les seves cames, ella també va voler participar amb el joc, i em baixà les meves peces, deixant l’amic força eriçat al seu abast. Va voler assenyalar-me que el meu treball amb el seu pubis, ella també el podia realitzar amb el meu amic. Comença amb un treball de llengua al voltant del meu membre, alhora que iniciava successives succions del meu penis, ho va fer tant be, que no vaig tardar gaire en buidar-me dins la seva boca, la va agafar d’improvís i gairebé s’ennuega, però va engolir-ho tot i amb ell encara dins, amb la seva llengua va continuar excitant-me i netejant el que encara quedés del meu líquid seminal per dins.

De seguida vaig tornar a estar en disposició de gaudir d’ella. L’indicà que es lleves i com era més fàcil per dur encara la roba posada, li vaig demanar que es gires sobre la taula del menjador, accedí i quan estava en posició, vaig fer allò que tant m’agradava fer amb les meves amigues, li obrí els glutis i la penetra lentament, un cop dins, mentre començava el moviment d’entrar i sortir li premé els pits, i els treballa com si fossin la massa de dues pizzes i pessigant de tant en tant els mugrons encara durs i reflectat.se una mica sobre el vernís de la taula, vam estar una estona així evitant tornar a soltar el meu líquid, mentre ella intentava aguantar les ganes de soltar petits xiscles a cada escomesa, quan veié que ja no aguantaria més, li solta els pits amb una exclamació negativa per part seva i agafant-li amb força pel malucs accelerà les meves entrades i sortides de dins seu, fins que ara em buidà dins seu, amb una mútua exclamació de plaer lo més fluixa possible. Es torcà una mica per no embrutar el terra amb els excedents del meu líquid sortint de dins. Passarem ara de nou a aquelles primeres carícies que ens fèiem descobrint aquells cossos que ja havíem gaudit. Tot irònic li preguntà entens ara perquè et vaig tocar el cul? I ella amb un somriure que va acabar en un llarg bes, em respongué entens perquè no vaig dir res?

Que complicat que fem les coses. Si digué ella, però amb les nostres parelles per allí i els menuts, no t’ho podia dir! I jo amb un somriure mentre li posava el dit dins la humida cova i tornava a iniciar els moviments per reanimar un proper acte de plaer, respongué, com ara més o menys, i ella seguint el meu joc de tocament respongué però ara dormen i la seva mà comença a masturbar-me.

Ja estava de nou amb ganes de penetrar-la de nou, i li tragué la roba que duia en un camal, la dugué fins al sofà, i ara, de cara mirant aquells pits que em posaven tant a to, la deixà anar d’esquena, li obrí les cames i començà una altra vegada a entrar dins d’ella, ara mossegant els mugrons, cosa que volia fer des del començament de la nit, quan amb la mà pel damunt del pijama els havia notat tant durs. Aquesta vegada, per l’esgotament del dia i per ser la tercera vegada que el meu membre volia esclafar en un altre joc de focs d’artifici, no va durar tant com volia, ara amb les mans al cul, llepat els pits i besant-la de tant en tant, vam arribar de nou a un esclat, ara també dins seu. Espero que et prenguis la pastilla, si em va dir ella, ja fa dos dies que me la prenc perquè volia que m’ho fessis, però si em deixes prenyada tindré un record teu per sempre. Anava a besar-la de nou però em van vindre ganes de tossir amb el que m’havia dit. No fotis, m’apuntaré al calendari el dia d’avui però nou mesos més endavant. Ella somrigué, em besa i s’acomiadà de mi amb una nova però curta llepada del penis. Després amb tota la lentitud del món es posà les calces tapant aquell rinxolat que havia estat catifa de la meva llengua, després es pujà els pantalons mentre posava el peu dins de l’altre camal, deixant expressament els pits a l’aire fins el darrer moment, perquè ja sabia que m’encantaven, abans de abaixar-se la darrera peça, coqueta espera un moment oferint per aquella nit una darrera ocasió per poder-li veure. Abans que clogués l’operació, m’apropà als meus herois i primer amb la llengua, després amb els llavis i finalment amb les mans els hi vaig retre un darrer homenatge, per guardar en el meu record la finor de la pell, la duresa del mugrons i la fermesa dels seus pits que ja havia batejat com d’adolescent.

No li digué res de dur-me les calces de record, perquè hauria estat complicat amagar-les, però em vaig apuntar mentalment demanar-li la propera vegada que ho féssim, desitjant que fos amb una mica més d’intimitat. Marxava cap a la seva habitació  o cap al bany, no ho sabia perquè tots dos estaven en la mateixa direcció i entenia que volés netejar-se després de lo que havíem fet. Em besa molt tendrament abans d’iniciar la retirada, jo li seguí el bes, però quan girava per marxar, la premé fortament cap a mi, amb un darrer apropament a la seva espatlla i content vaig veure que el meu amic encara tenia forces per presentar-li de nou els seus respectes ara si, a la meva amiga. Una mica més jove que jo i una mica més gran que el meu amic. Abans de deixar-la marxar, recorregué en un darrer reconeixement el seu cos i volgué tocar de nou aquell rinxolat que m’havia posat a cent. Ella amb picardia, posa el cul de forma que el penis es trobés al mig i feu un moviment d’encerclar-lo abans de dir-me a l’orella me n’he d’anar, ja quedarem per una altra vegada. Es girà i m’oferí ara si, el darrer petó de la nit.

Jo volia reposar de tot aquell moviment extra que havia tingut aquella nit, i llegí una estona. Quan els ulls començaven a tancar-se vaig decidir anar al llit. Tancà el llibre, apagà la llum i tornà a l’habitació. Al posar-me al llit, vaig despertar a la meva parella, d’on vens? De llegir, no podia dormir! Perdona, m’he adormit quan anàvem a fer-ho. Vols que ho féssim ara? Però no hem de fer soroll!

Em tragué de nou la roba i la despullà, poc a poc com m’agradava fer-li. Ens besarem, i ella apropà la ma al penis i el trobà una mica flàccid, cosa que atribuí a l’esgotament del dia, i per arreglar-ho començà a masturbar-me. Jo li tocava els pits, els malucs, li posava la mà a l’entrecuix i amb tot això, l’amic va tornar a estar operatiu, però ara no volia fer-ho com sempre, li demana que es llevés mentre jo continuava d’esquena al llit i que entres el membre dins seu, a aquesta posició jo li deia cavalcar-me, que ja havia fer algunes altres vegades amb algunes altres amigues, a nosaltres era una de les que més ens agradava. Va estar-hi d’acord. Es tragué de sobre el llençol, posà un genoll a cada banda del meu cos, agafà el penis i l’orientà per iniciar la penetració, com sempre l’inici fou lent, però avançava en excitació i en rapidesa, fins que quan vam arribar al final se li escapà un crit que amb prou feines li vaig poder mig tapar, mentre ho fèiem, gaudia del moviment dels seus pits, i per uns instants em recordaren als de l’amiga amb que havia estat feia una estona, tot i que els de la meva parella eren una talla més grans. Ja havíem acabat de fer-ho, però l’amic encara no volia sortir i aquella curta estona que va durar la sortida del meu membre, em va vindre al cap, la darrera penetració que li havia fet, mirant.li a la cara i jugant amb mugrons i pits. Just en el moment d’alliberar-se d’aquella deliciosa presó, vaig desitjar que arribés ben aviat el moment de retrobar-me amb la nova amiga i gaudir d’aquells pits i de la resta del seu cos, amb l’especial èmfasis d’aquella zona rinxolada que m’havia enamorat.